Velvej_fallback_file

Godt overblik og aktuelle nyheder

Man behøver ikke vide alt om pension for at optimere sin pensionsordning. Men man får meget mere ud af både pension og forsikring, når man kender sine muligheder.

Få nyt fra Velliv

Otte gange om året sender vi vores nyhedsbrev på e-mail til medarbejdere i pensionsordningen. Vi udvælger relevante nyheder om fx nye muligheder og lovgivning. Emnerne bliver formidlet på en enkel og overskuelig måde, så I ikke skal pløje jer igennem lange, irrelevante artikler.

  • Tilmeld dig nyhedsbrevet
  • Tilmeld alle jeres medarbejdere: Tag fat i jeres kontaktperson hos os, så sørger vi for det.

Informationsbrochuren

Når de træder ind i ordningen, får jeres medarbejdere tilsendt en informationsbrochure, der giver en introduktion til jeres specifikke firmapensionsordning. Så kender den enkelte medarbejder sin pensionsordning og ved, hvor man kan henvende sig med spørgsmål og ønsker.

Co-created kommunikation

Vi kan skræddersy medarbejderkommunikationen i tæt samarbejde med vores større kunder. Det giver optimal sammenhæng mellem pensionsordningen og virksomhedens værdier, produkter og øvrige kommunikation. Tag fat i jeres kontaktperson hos os, for at få mere at vide.

e-Boks

Vi lægger stadigt flere breve og dokumenter i e-Boks til den enkelte medarbejder. Så er informationer om pension og forsikringer samlet dér.