Kunder i Velliv får et afkast i toppen af markedet

10-10-2019

Som du måske har set i medierne, har 2019 været et godt afkastår, særligt for størstedelen af vores opsparere, der har VækstPension. VækstPension Index med Middel risiko og 15 år til pension har leveret det bedste afkast i markedet til og med september 2019 på 14,6 pct. VækstPension Aktiv opnåede et afkast på 12,7 pct., hvilket er branchens 3. højeste.

Det solide afkast i VækstPension fremgår bl.a. af en artikel i Jyllands-Posten fra lørdag den 5. oktober 2019. VækstPension Index var desuden i fokus i en stor artikel, som Børsen bragte søndag den 6. oktober 2019. Her blev VækstPension Index fremhævet for både høje afkast og lave omkostninger.

Hvis du vil følge dine afkast løbende, kan du downloade Vellivs app her.

Velliv har startet en ny serie af investeringspodcasts op med investeringsdirektør Anders Stensbøl Christiansen og chefstrateg Henrik Henriksen. Her kan du høre meget mere om aktuelle emner på investeringsområdet. Podcasten, der hedder Investér med Henrik og Anders, finder du på iTunes og Spotify, ligesom du kan høre den her på Vellivs hjemmeside. Den seneste udgave omhandler de rekord lave renter, som rammer danskerne netop nu.