Finansbachelor i Velliv

Som Finansbachelor i Velliv vil du lære en masse om pension og livsforsikring og samtidig få en bred en indsigt i finansielle forhold, service, kommunikation og samarbejde i din praktikperiode. Du får et skræddersyet forløb, hvor du skal være parat til selv at tage ansvar for din uddannelse og personlige udvikling i tæt samarbejde med os.

Som Finansbachelor i Velliv får du i løbet af dit praktikforhold et godt fundament for en fremtidig karriere inden for pension og forsikring. Vi har spurgt vores tidligere Finansbachelorer, om deres oplevelser med et praktikophold i Velliv: 

Marcus 
"Det bedste ved at være Finansbachelor i Velliv er, at du får lov til at få ansvar fra første dag – og dermed får lov til at videreudvikle din egen ekspertise og viden i det tempo, du selv kan administrere. Der bliver ikke sat begrænsninger, og man bliver i hverdagen mødt af behjælpelige og søde kollegaer som altid har tid til at hjælpe og dygtiggøre en. Grundig oplæring, ingen begrænsninger for ens læring, og et behageligt samt socialt arbejdsmiljø med plads til sjov, er for mig det bedste ved at være Finansbachelor i Velliv." 

Mathias 
"Det bedste ved at være i praktik i Velliv er, at man bliver behandlet præcis som de andre ansatte. De er rigtig gode til give dig opgaver, som bygger på de kompetencer der er nødvendige for at kunne rådgive kunderne om deres pensionsordninger". 

Vil du vide mere? 
Hvis du er blevet nysgerrig på det at være Finansbachelor i Velliv, er du altid velkommen til at kontakte os på mail hr@velliv.dk og oplyse os dit telefonnummer, hvorefter vi vil ringe tilbage til dig.