Finansbachelor i Velliv

Som Finansbachelor i Velliv vil du lære en masse om pension og livsforsikring og samtidig få en bred en indsigt i finansielle forhold, service, kommunikation og samarbejde i din praktikperiode. Du får et skræddersyet forløb, hvor du skal være parat til selv at tage ansvar for din uddannelse og personlige udvikling i tæt samarbejde med os.

Som Finansbachelor i Velliv får du i løbet af dit praktikforhold et godt fundament for en fremtidig karriere inden for pension og forsikring. Vi har spurgt vores tidligere Finansbachelorer, om deres oplevelser med et praktikophold i Velliv: 

Marcus 
"Det bedste ved at være Finansbachelor i Velliv er, at du får lov til at få ansvar fra første dag – og dermed får lov til at videreudvikle din egen ekspertise og viden i det tempo, du selv kan administrere. Der bliver ikke sat begrænsninger, og man bliver i hverdagen mødt af behjælpelige og søde kollegaer som altid har tid til at hjælpe og dygtiggøre en. Grundig oplæring, ingen begrænsninger for ens læring, og et behageligt samt socialt arbejdsmiljø med plads til sjov, er for mig det bedste ved at være Finansbachelor i Velliv." 

Mathias 
"Det bedste ved at være i praktik i Velliv er, at man bliver behandlet præcis som de andre ansatte. De er rigtig gode til give dig opgaver, som bygger på de kompetencer der er nødvendige for at kunne rådgive kunderne om deres pensionsordninger". 

Vil du vide mere? 
Hvis du er blevet nysgerrig på det at være Finansbachelor i Velliv, er du altid velkommen til at kontakte os på mail hr@velliv.dk og oplyse os dit telefonnummer, hvorefter vi vil ringe tilbage til dig.

Vi vil også opfordre dig til at deltage i vores åbent hus arrangement, hvor du får mulighed for at se, hvor og hvordan vi bor og samtidig møde vores nuværende Finansbachelorer. Læs mere om åbent hus og tilmeld dig herunder. 

 

Tilmeld dig Åbent hus

Praktiske oplysninger til Åbent hus
Du kan komme til åbent hus den 22. oktober 2020 fra kl. 15.00 - 16.00 på Lautrupvang 10, 2750 Ballerup. Her kan du høre nærmere om, hvad vi har at tilbyde som praktikplads og hvad der er af muligheder. Vi sørger for snacks og giver dig muligheden for at møde både vores nuværende og tidligere Finansbachelorer, som gerne vil fortælle dig mere om deres forløb og svare på dine spørgsmål. Det er vigtigt, at du tilmelder dig, så vi har overblik over, hvor mange vi bliver.