Finansbachelor hos Velliv

Som led i uddannelsen som finansbachelor kan du som studerende bruge et semester i praktik for at få arbejdet med pension op under neglene. Og som noget nyt, byder vi dig gerne velkommen her hos Velliv (tidligere Nordea Liv & Pension).

Fra sommeren 2019 åbner vi hos Velliv op for praktikophold for fire dygtige og motiverede finansbachelorer. Velliv ser frem mod det nye tiltag med stor forventning og glæde. Ditte Nørr, rekrutteringsansvarlig og afdelingschef fra kundeservice, glæder sig til at få de nye praktikanter ind: ”Vi er på udkig efter praktikanter, der vil prøve kræfter med teori i praksis og samtidig skabe gode kundeoplevelser. Her tilvælger vi aktivt praktikanter, som ved, at de vil have med pension at gøre, allerede inden de starter hos os. Det er et spændende og anderledes udgangspunkt, end vi er vant til.”

Da tiltaget med praktikanter er nye, kan Velliv ikke trække på tidligere års erfaring. Men Velliv har igennem mange år haft et ambitiøst elevprogram, hvor eleverne kommer igennem et forløb med indgående indsigt i både teori og praksis indenfor pension og forsikring. Jakob Rasmussen, som i dag er elev hos Velliv, beskriver elevforløbet som en vigtig investering i sit fremtidige arbejdsliv. Han har valgt at kombinere en videregående uddannelse på CBS med elevforløbet. Han havde arbejdet hos Velliv som vikar inden sit studie, og fortsatte som studentermedhjælper, inden han talte med sin leder om, at elevforløbet kunne være noget for ham. En lidt usædvanlig konstellation, men for Jakob var det en mulighed, han ikke kunne sige nej til.

Jakobs indtryk af Velliv er, at det er en energigivende arbejdsplads: ”Her er meget frihed under ansvar. Man har dygtige og ambitiøse kollegaer, der gerne deler deres viden med dig. Samtidig får man erfaring med kontakt til både kunder og samarbejdspartnere. Og arbejdet byder løbende på nye muligheder. Fx har jeg været med i et robotprojekt, selvom jeg på det tidspunkt ”bare” var studentermedhjælper.”

Vellivs medarbejdere spænder bredt både ift. baggrund, erfaring og alder. Det har Jakob oplevet som en fordel, for folk lytter til hinanden og har respekt for andres input, uanset hvem man er.

”Jeg sætter også stor pris på den tillid og fleksibilitet, vi arbejder ud fra hos Velliv. Her er et supergodt arbejdsmiljø og gode fysiske rammer. Jeg føler faktisk, at jeg får mere energi af at gå på arbejde,” fortæller Jakob.  

Ditte Nørr glæder sig til at møde de nye profiler, som hun håber vil få samme positive indtryk af Velliv, som Jakob har: ”Jeg er helt sikker på, at de vil udvikle sig enormt under praktikforløbet – både fagligt, personligt og socialt. Vi forventer, at du engagerer dig, tager initiativ og ansvar for arbejdsopgaver.  Og for den rette profil, mener jeg bestemt, at der kan være mulighed for et studenterjob. Og så må tiden vise, om fastansættelse også kommer på tale. Det er noget, jeg håber på,” siger hun.

Vil du ansøge eller er du interesseret i at læse mere om praktikforløbet for finansbachelorer? Så læs stillingsopslaget her