Book et online møde

I en travl og hektisk hverdag gør et onlinemøde det let at få svar på alle dine spørgsmål om din pension.

Book et møde

Alternativt kan du ringe til os på 70 33 99 99 og aftale et møde. Vi sørger for, at du får de informationer, du skal bruge før mødet.

Sådan fungerer det

  1. Når du booker mødet, får du en bekræftelse, som fortæller dig, hvordan du skal forberede dig til mødet.

  2. Når det er tid til mødet, finder du et sted, hvor du har mulighed for at tale frit om dine økonomiske forhold. Det kan være i et mødelokale på din arbejdsplads, i din stue eller i dit sommerhus. Du skal blot kunne bruge din computer, din telefon og have adgang til internettet.

  3. Vi ringer dig op og giver dig et sikkert link, så du kan se vores skærm på din computer.

  4. Du bliver ført gennem alle vigtige dele af din pensionsordning. Du kan se billeder og tal på skærmen, mens vi taler sammen. Du kan stille spørgsmål og få uddybet de ting, du ser.

  5. Når mødet er slut, ved du, hvordan din opsparing fungerer, hvordan du og din familie er sikret, og om du er på rette vej mod den pension, du ønsker dig. 

Få svar på spørgsmål

Som dit pensionsselskab er vores fokus, at du får en fornuftig økonomi i din pensionstilværelse og økonomisk tryghed i det liv, du lever lige nu.

Derfor kan du bruge dit møde til at få svar på spørgsmål som: 

  • Passer min pensionsordning til det liv, jeg lever nu?
  • Sparer jeg nok op til pension?
  • Hvordan er min pensionsordning investeret?

Vi finder svarene sammen, fortæller dig om dine muligheder og vores anbefalinger. Så er du klar til at træffe de rette valg, så du har styr på din pensionsordning.