Giv medarbejderne mere ud af livet – både økonomisk og menneskeligt

Med Velliv får I en række unikke tilbud til jeres medarbejdere gennem jeres medlemskab af IT-Branchen.

Udover en særdeles fordelagtig pensionsordning, der udmærker sig ved lave omkostninger og innovative forsikringsdækninger, så vil IT-Branchens medlemmer opleve at:

 • Kontante fordele, der skalerer, kun for medlemmer af IT-Branchen
  Som ny kunde, der er medlem af IT-Branchen, får I helt unikt velkomstbonus af din pensionsformue, som bliver sat ind på din opsparing. Derudover er der rabat på investeringsomkostningerne, og forsikringspriserne er faste i 3 år.*

 • I får adgang til en innovativ afkastmotor
  I Velliv får du afkast tilbage på tre måder: gennem markedsafkast, DinKapital og den forventede årlige bonus fra Velliv Foreningen.

 • Vælg blandt forskellige opsparingsprofiler
  I får bl.a. muligheden for at placere pensionsopsparingen i VækstPension Index, der er Danmarks eneste rent indeksforvaltede pensionsløsning, hvor risikoen automatisk nedtrappes, jo tættere du kommer på udbetalingstidspunktet. Med VækstPension Aftryk, er ambitionen, at dine investeringer samtidig sætter et bedre aftryk på miljø og samfund og støtter op om FN’s verdensmål.

 • I bliver en del af et 100 % kundeejet pensionsselskab
  Kundeejerskabet betyder bl.a., at Vellivs overskud alene går til Velliv Foreningen. Af Velliv Forenings overskud går 80 % til en forventelig årlig kontant bonus til kunderne. Samlet har bonus udgjort 9.000 kr. de sidste 5 år for en opsparing på 1 mio. kr. De resterende 20 % går til almennyttige projekter, der fremmer danskernes mentale sundhed.

Læs mere om Velliv på velliv.dk/erhverv

*Forsikringspriserne er faste frem til den 1. november 2026.

Rådgivning er Vellivs mærkesag

I Velliv tager de ansvaret for, at jeres medarbejdere har den rigtige pensionsordning. I kan derfor forvente:

 • Klare anbefalinger, der passer til den enkeltes livssituation
 • Gode råd om din pension direkte i indbakken
 • Et tjek af pensionsordningen hvert 2. år
 • Automatisk tilpasning af pensionsordningen i forhold til medarbejdernes alder, løn, mv.
 • Et landsdækkende korps af rådgivere, som er klar til at mødes med jeres medarbejdere enten online eller fysisk hos jer.

Når jeres virksomhed er blevet kunde i Velliv, kan du og dine medarbejdere derudover tilmelde jer Gode Råd. Så får I et prik på skulderen, når der er noget, I bør vide eller gøre for at få mest muligt ud af jeres pensionsordning. Det er en ekstra service til jer, der gerne vil have løbende relevant information udover den normale rådgivning.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til pensionsaftalen, så kontakt Helle eller Henrik.

Henrik Broch

Partnerchef
Tlf.: 25 29 22 53
Mail: Henrik.Broch@velliv.dk

Helle Tvede

Partnerkonsulent
Tlf.: 92 43 01 74
Mail: Helle.Tvede@velliv.dk

Branchens mest tilfredse firmakunder

Analyse- & konsulenthuset Aalund måler løbende firmakundernes oplevelse af firmapensionsmarkedet. Her viser de seneste branchemålinger for 1. halvår af 2023, at Velliv er førende på både kundetilfredshed, image og loyalitet. Analysen viser, at det særligt er Vellivs styrke på rådgivning og en serviceminded kundeoplevelse, der driver det høje tilfredshedsniveau. Ydermere udmærker Velliv sig ved, at kunderne i høj grad føler sig værdsatte. En anden interessant indsigt er, at Velliv er det mest foretrukne pensionsselskab blandt potentielle kunder.

Læs mere

 

Velliv Sundhed er med jer hele vejen

Velliv Sundhed står klar til at hjælpe, når livet slår små eller store knuder - det gælder både jer som virksomhed og jeres medarbejdere.

Velliv Sundhed tilbyder:

Telefonisk rådgivning om sund livsstil
Er der noget, der trykker i hverdagen, sidder Velliv klar til at hjælpe. Vellivs eksperter kan svare på spørgsmål om alt fra kost, motion, og søvn til stress, tankemylder og alt andet, der har betydning for sundheden og trivslen. Ingen spørgsmål er for små.

Hjælp til behandling i samarbejde med sundhedsforsikringen
Har I tilvalgt det, inkluderer pensionsordningen en sundhedsforsikring hos en af Danmarks største forsikringsselskaber. Den sikrer, at medarbejderne hurtigt kan få den rette hjælp og behandling ved sygdom eller skade.

Støtte ved risiko for længerevarende sygemelding
I Velliv kan medarbejdere i risiko for længerevarende sygemelding få hjælp af en fast tilknyttet Sundhedskonsulent med social- eller sundhedsfaglig baggrund. Sundhedskonsulenten agerer tovholder i medarbejderens forløb, støtter og rådgiver igennem en svær tid. Sundhedskonsulenten hjælper til at overskue alt det praktiske omkring behandling og eventuel kontakt med det offentlige, så medarbejderen alene kan fokusere på at få det bedre.

Kom ovenpå igen
Velliv tilbyder også rådgivning om genoptræning eller langsom optrapning på arbejde igen.

Rådgivning om Sundhed og forebyggelse
Velliv har dedikerede sundhedseksperter ansat, som hjælper jer som virksomhed med at forbedre sundheden og trivslen på arbejdspladsen. I får blandt andet inspiration til en sundere arbejdsplads, rådgivning ved sygemeldinger og hjælp og sparring til at få sygemeldte medarbejdere godt tilbage på arbejde.

Læs mere om Vellivs sundhedstilbud