Vælg en pensionsløsning, der giver kontant bonus

Som kunde i Velliv vælger du en løsning, der forventelig hvert år sikrer dig og dine medarbejdere en kontant bonus indsat på NemKonto, uden det koster ekstra. Det sker fordi alle vores kunder automatisk er medlem af Velliv Foreningen, der ejer aktiemajoriteten af Velliv. Det betyder, at Velliv kun tjener én ejer nemlig kunderne.

Derfor udbetaler Velliv Foreningen bonus

Velliv Foreningen ejer aktiemajoriteten i Velliv med 81%. Som kunde er du automatisk medlem i foreningen og dermed ejer. Hver år udbetaler foreningen forventeligt 80% af overskuddet tilbage i en kontant bonus til alle medlemmer, og de resterende 20% af overskuddet bruger foreningen hvert år på at støtte almennyttelige projekter, der fremmer danskernes mentale sundhed.

I foreningen er der medlemsdemokrati, på den måde at du kan stille op til repræsentantskabet og dermed få direkte indflydelse på dit pensionsselskab. Du kan læse mere om Velliv Foreningens medlemsbonus her.

Læs mere om baggrunden for bonus længere nede på siden.

Afspil video

I 2018 vandt Velliv prisen for ”Årets kommercielle pensionsselskab”

Priserne, som Velliv modtog, var udnævnt af Finanswatch og Revisions- og Konsulenthuset EY, som begrunder priserne med:

  1. Gode afkast
  2. Høj vækst
  3. Lave omkostninger
Er du ikke kunde i dag, fortæller vi meget gerne mere om fordelene for din virksomhed på et uforpligtende møde. Ring til enten Janne eller Carsten og hør mere om Velliv, eller du kan udfylde kontaktformularen ovenfor.
Carsten Andersen - Velliv Pension og Livsforsikring
Carsten Andersen
Regionsdirektør vest for Storebælt Tel.: 55479492 Mail: carsten.l.andersen@velliv.dk
Janne Bjaaland - Velliv Pension og Livsforsikring
Janne Bjaaland
Regionsdirektør øst for Storebælt Tel.: 55479686 Mail: janne.bjaaland@velliv.dk

 

Baggrund for bonusudbetaling

Repræsentantskabet i Velliv Foreningen beslutter hvert år, om der er grundlag for at udbetale bonus. Velliv Foreningen har indtil videre hvert år besluttet, at der skal udbetales bonus. Evt. bonus fra Velliv Foreningen er en kontant bonus til dig og dine medarbejdere, og den bliver indsat på NemKonto, uden det koster ekstra. Læs mere om baggrunden for udbetaling af bonus her