Du kan i øjeblikket ikke logge ind i vores digitale selvbetjeningsløsninger. Vi arbejder på at løse problemet og beklager ulejligheden.

Velliv er med jer hele vejen

Livet er aldrig en lige linje – heller ikke når det handler om sundhed. I Velliv ved vi, at trivsel og sundhed afhænger af både fysiske og mentale faktorer, som gensidigt påvirker hinanden. Med Velliv Sundhed hjælper vi jer med at skabe attraktive arbejdspladser, hvor medarbejderne trives og bidrager.

Afspil video

Kontakt Velliv Sundhed

Det er vigtigt at forebygge, at problemerne opstår, eller at håndtere dem så tidligt som muligt. Det er afgørende for at begrænse skadens omfang. Vi rådgiver jer, hvis I har en medarbejder, som er i fare for at ende i en sygemelding, eller hvis I har brug for sparing med en kompetent, erfaren socialrådgiver, som kender til regler, lovgivning og arbejdsgivers forpligtelser.

Kontakt Velliv Sundhed
3 kollegaer snakker sammen

Sundhed og trivsel

Det er vores ambition at være den inspiration, den håndsrækning eller det kærlige skub, der gør en forskel - både for jer som virksomhed og for jeres medarbejdere. Som kunde i Velliv betyder det at:

  • Vi giver jer inspiration, konkrete ideer og værktøjer.
  • Vi guider jer og jeres medarbejdere.
  • Vi tager proaktivt fat i jeres medarbejdere.
  • Vi gør en målrettet indsats for at få jeres sygemeldte medarbejdere tilbage.
  • Vi hjælper jeres medarbejdere videre.
  • Vi skaber nye netværker mellem mennesker.
Marehalm ved strand

Tag tidligt hånd om stress

Stress er ikke en sygdom, men en risikofaktor for sygdom. Derfor bør du reagere, hvis du oplever symptomer på stress hos en medarbejder. En tidlig indsats kan være guld værd for alle parter.

Her finder I inspiration til at forebygge, at problemerne opstår, og hjælp til at håndtere dem så tidligt og som muligt. 

Hjælp til stress
Mand og kvinde snakker sammen over computeren

Mental sundhed på jobbet

Et godt psykisk arbejdsmiljø har en beskyttende effekt på de ansattes mentale sundhed, som gør det lettere at forblive på arbejdspladsen, selvom der opstår udfordringer i privatlivet.

Få inspiration til at fremme et godt psykisk arbejdsmiljø, som understøtter at dine medarbejdere trives og bidrager.

Mental sundhedsfremme på arbejdspladsen