Velliv investerer i dansk fintech

16-05-2022

Velliv er gået sammen med blandt andre Vækstfonden og Finansforbundet om at skyde 225 mio. kr. ind i Upfin, der er en dansk venturefond med fokus på investeringer i det danske fintechmiljø.

”Hele verden er under forandring med flere såkaldte megatrends. Finansbranchen er ingen undtagelse – bl.a. på grund af nye digitale forretningsmodeller indenfor fintech. Samarbejdet med Upfin er en god mulighed for at få adgang til fintech-investeringer i Danmark og Norden,”
fortæller Christoph Junge, der er chef for alternative investeringer i Velliv.

Han fortsætter

”Det danske fintechmiljø har gennem årene været vugge til mange spændende start ups. Det bliver rigtigt godt at investere i den næste generation af vækstraketter, og vi har en klar forventning om, at det vil bidrage med solide afkast til kunderne. Nysgerrighed og ønsket om løbende at styrke kunderejsen ligger i direkte tråd med den måde, vi arbejder på i Velliv. Derfor ser vi store muligheder og synergier i at arbejde tæt sammen med danske fintech, som med en innovativ tilgang skaber varige løsninger til glæde for kunderne gennem nye og utraditionelle metoder,” forklarer Christoph Junge som er chef for alternative investeringer i Velliv.

Velliv er allerede i dag en aktiv spiller inden for dansk fintech. Således er Velliv en del af bestyrelsen i Copenhagen Fintech, ligesom Velliv er investor i Grandhood, der har dybe rødder i netop det danske fintechmiljø.

Læs mere her