Velliv nr. 1 på kundetilfredshed, loyalitet og image

16-06-2023

Halvårstallene fra Aalunds Firmapensionsbarometer er netop offentliggjort. De viser, at Velliv fastholder sin førsteplads på både tilfredshed, image og loyalitet blandt egne kunder. Og så er der en høj præference blandt potentielle kunder.

Analyse- & konsulenthuset Aalund måler løbende firmakundernes oplevelse af firmapensionsmarkedet. Her viser den dugfriske branchemåling, at Velliv fortsat er førende på både kundetilfredshed, image og loyalitet og har fastholdt niveauet i 1. halvår 2023, hvor branchen i øvrigt er gået tilbage. Det er særligt vores styrke på rådgivning og en serviceminded kundeoplevelse, der driver det høje tilfredshedsniveau, og så udmærker Velliv sig ved, at kunderne i høj grad føler sig værdsatte.

En anden interessant indsigt er, at Velliv er det mest foretrukne pensionsselskab blandt potentielle kunder.

Morten Møller, Velliv

Konstitueret CEO i Velliv Morten Møller siger om analysen:

”Høj tilfredshed og loyalitet er grundpiller, Velliv bygger på. Som et moderne kundeejet pensionsselskab har vi en forpligtigelse til at gøre os umage i alt det, vi laver – stort som småt. Det gælder uanset om det handler om rådgivning, produktudvikling eller noget helt tredje. Vores medarbejdere har et kæmpe engagement og lyst til at hjælpe kunderne. Og det tror jeg, kunderne kan mærke i hverdagen.” Han fortsætter:

”Nu handler det om at fortsætte og bygge yderligere på vores rådgivning og service. Den rejse kommer aldrig til at stoppe. Hen over resten af året glæder jeg mig til at dele nye initiativer inden for proaktiv rådgivning, sundhed og bæredygtighed.”