Du kan i øjeblikket ikke logge ind i vores digitale selvbetjeningsløsninger. Vi arbejder på at løse problemet og beklager ulejligheden.

Norliv overtager aktiemajoriteten i Nordea Liv & Pension

15-12-2017

Fremover har kunderne i Nordea Liv & Pension den afgørende indflydelse på deres eget pensionsselskab, ligesom en større del af selskabets overskud kommer kunderne til gavn.

Det er resultatet af, at foreningen Norliv har købt yderligere aktier i Nordea Liv & Pension, så de nu ejer i alt 70 pct. 

Det er desuden aftalt, at selskabet i løbet af de kommende år bliver 100% kundeejet, og at dit pensionsselskab skifter navn i løbet af 2018. Fremover vil kunderne selv råde over overskuddet fra Nordea Liv & Pension via foreningen Norliv, der bl.a. forventer at udbetale bonuskroner til medlemmerne og gennemføre almennyttige aktiviteter til fremme af danskernes mentale sundhed.

”Vi vil fortsat drive en professionel forretning med fokus på at sikre vores kunder markedsledende afkast og innovative produkter. Vi vil skabe solide afkast til vores ejere og løbende udbygge vores markedsposition”, siger Steen Michael Erichsen, adm. direktør i Nordea Liv & Pension

Handlen, der er betinget af Finanstilsynets og konkurrencemyndighedernes godkendelse, forventes at blive gennemført i første kvartal af 2018.

Du kan læse mere om Norliv, om valg, investeringer mv. på foreningens egen hjemmeside.