Velliv introducerer dansk udgave af Outdoor Office Day

27-05-2021

I Velliv har vi ladet os inspirere af det glimrende hollandske initiativ, Outdoor Office Day, som afholdes for tredje år i træk torsdag den 27. maj 2021. Vi introducerer derfor en årlig ”Vi arbejder ude-dag” i Danmark.

Kampagne for "Vi arbejder ude-dag"

Kom med til årets ”Vi arbejder ude-dag” i dag, torsdag den 27. maj 2021. Det er en oplagt dag at bruge på at tale i telefon, holde 1:1-møder eller få klaret noget, du skal have læst, eller en rejseafregning der venter. En dag i det fri, fra terrassen eller fra drivhuset er nemlig oplagt til nogle af de opgavetyper.

”Vi arbejder ude-dagen” er også en god anledning til at sætte fokus på, hvordan gode, effektive og genopladelige minutter eller timer af arbejdsdagen kan foregå udenfor, så vi samtidig får gavn af naturens gode indvirkning på hjernen. For hvordan holder vi fast i nye gode vaner, når kontormiljøerne atter befolkes?

Så ryk ud sammen med os i dag, bare 5 minutter eller en time – alt tæller, og lad os sammen sætte fokus på det bæredygtige arbejdsliv. Du er meget velkommen til at dele billeder fra din "jeg arbejder ude-dag" på vores opslag på LinkedIn eller i gruppen Velliv i Naturen på Facebook?

Inspiration til arbejdsopgaver som med fordel kan løses udenfor

  • Større tænkeopgaver og planlægning (løsning af problemer, idéer, analyse, strukturering af tanker)

  • Tale i telefon eller 1:1 mellem leder og medarbejder

  • Administrative opgaver (rejseafregning, rapportering, bestillinger m.v.)

  • Læse og e-læring (aktiviteter, der handler om "at tage ting ind")

  • At holde / deltage i møder (planlagte eller uformelle)

  • At tage en pause, frokostpause eller kaffepause

Velliv i Naturen

Naturen kan noget særligt! En gåtur langs vandet eller i skoven kan på magisk vis vende en dårlig dag til det bedre og få tunge tanker til at lette. Og der er faktisk evidens for, at naturen er sundhedsfremmende.