Vibeke Keldbo Irby: Efter at have været lænket til en kontorstol, begynder vi at tænke naturen ind i arbejdsdagen

27-07-2021

Nød lærer hjemsendte medarbejdere at bruge naturen og kommunikere på nye måder, blandt andet med udendørs kaffedates. Financial controller Vibeke Keldbo Irby, har som en af Vellivs nyuddannede Natur Promoters været primus motor i et eksperiment, som har styrket kommunikationen og fællesskabet med kollegerne i en udfordrende tid.

Vellivmedarbejdere holder online kaffedates

”Det er interessant, at vi nu efter at have været lænket til en kontorstol i så mange år, faktisk begynder at tænke naturen ind i arbejdsdagen på nye måder. Jeg kan godt lide at afprøve nye ting og har haft stor glæde af Natur Promoter forløbet.

Uformelle kaffedates på Teams med skiftende kolleger har været et fantastisk redskab for vores afdeling under nedlukningen. Det er nemt at bevæge sig udenfor i naturen til pausesnak med en kollega. Og så er det megahyggeligt. Alle har bakket positivt op.  

Men virkeligheden rammer, og indimellem glipper det alligevel. Nye vaner tager tid, og vi skal hele tiden holde os selv og hinanden til ilden. Planlægning er et must. I dag kan vi i Vellivs system vælge at holde møder som walk and talk på linje med andre møderum. Det er genialt,” fortæller Vibeke Keldbo Irby og slutter: 

"Jeg havde fra starten en intention om at komme ud i naturen et par gange om dagen for at se, om det virker. Og det virker jo! Bare det at komme udenfor, trække vejret i frisk luft, se på noget grønt og på solen, der skinner. Det er fedt og giver ny energi.”