Velliv vinder for 4. gang pris for solide afkast og præmievækst

02-06-2022

EY og Finanswatch har kåret Velliv som Årets kommercielle pensionsselskab 2022. Det er tredje år i træk, at Velliv vinder den prestigefyldte pris, og Velliv har nu vundet prisen fire gange indenfor de seneste fem år.

Ifølge begrundelsen fra FinansWatch og EY, der sammen uddeler priserne, var det blandt andet baseret på afkast og præmievækst.

”Velliv har leveret det højeste markedsrenteafkast over de seneste fem år på 57 pct., hvilket er et stykke over kategoriens gennemsnit på 48 pct.,” lød det i begrundelsen, der fortsatte:

”Herudover har selskabet opnået en vækst i præmierne på hele 22 pct. i 2021 og samlet set over de seneste fem år på 75 pct.”

Velliv, Årets pensionsselskab 2022, pris, Morten Møller

Værdiskabelsen tilhører kunderne

Konstitueret adm. direktør Morten Møller var til stede til prisuddelingen og hentede prisen hjem til selskabet.

”Jeg er rigtig glad og stolt over det. Vi er en relativt ny spiller, og jeg er megastolt over, at vi har kunnet vinde tre år i træk. Tak til alle vores kunder og vores distributionspartnere, der er med til at sikre, at vi kan levere den her vækst. Samtidig vil jeg gerne takke medarbejdere, der er med til at sikre den her stærke Velliv-kultur,” siger han.

Se hvad vi kan gøre for jer

Det forpligter at være kundeejet. Derfor ønsker vi at bidrage til, at vores kunder kan få mere ud af livet – både menneskeligt og økonomisk. Det gør vi blandt andet med personlig rådgivning og tre kilder til afkast.