Rapport om samfundsansvar 2022

03-03-2023

Velliv har i dag offentliggjort Rapport om samfundsansvar for 2022. Rapporten afspejler et turbulent år med store begivenheder i verden, og at Velliv satte nye mål og standarder for vores arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed.

Behovet for en effektiv bæredygtig omstilling blev sat i et nyt lys i 2022. I Velliv responderede vi med nye mål og flere store initiativer indenfor både CO2 reduktion, ressourceeffektivitet og biodiversitet. Vi tilsluttede os nogle af de mest ambitiøse, internationale standarder for at kvalitetssikre vores indsatser de kommende år.

På de indre linjer fik vi skabt en stærkere governance struktur omkring arbejdet med samfundsansvar og bæredygtighed. En ny komité er med direktionens direkte involvering med til at sikre, at arbejdet forankres i hele organisationen. Samtidig fik vi foretaget ekstern revision af vores ESG-regnskab for at sikre endnu bedre kvalitet i de data, vi baserer mål og indsatser på.

Ambitiøse handlingsplaner skal imødekomme efterspørgsel

”Ambitionerne om at skabe bæredygtig forandring er høje i Velliv og vi er meget ambitiøse om at skabe gennemsigtighed for vores kunder på området og dokumentere vores resultater. I 2023 vil vi fortsætte med at implementere ambitiøse handlingsplaner og internt vil et nyt uddannelsesforløb betyde, at vi kan imødekomme den efterspørgsel på bæredygtighedskompetencer vi ser blandt vores kunder” fortæller Peter Holm, chef for samfundsansvar i Velliv.

Giv os meget gerne feedback til peter.holm@velliv.dk og læs hele rapporten her.