Samfundsansvar og bæredygtighed i Velliv

Som virksomhed håndterer Velliv de store forandringer samfundet står overfor i relation til klimaforandringer, sundhedsudfordringer og sociale forhold i befolkningen. Derfor er bæredygtighed og samfundsansvar en naturlig del af vores hverdag og den måde vi driver Velliv på. Det er med til at give vores kunder mere ud af livet - menneskeligt og økonomisk.

Sammen om et bedre klima

I Velliv har vi fokus på, at de virksomheder, vi investerer, i efterlever internationale retningslinjer for klima og miljø. I 2021 nedbragte vi vores CO2-aftryk med 38% fra vores investeringsportefølje sammenlignet med 2019. Selvom vi primært har mulighed for at påvirke CO2-udledningen via vores investeringer, gør vi også alt for at mindske belastningen fra vores egen virksomhed.

Læs mere

Ansvarlige investeringer

Vores målsætning er, at vores investeringer skal skabe det højest mulige afkast til dig som kunde. Men i Velliv understøtter vi også en bæredygtig udvikling ved særligt at udvælge virksomheder og sektorer. Samtidig med vi undlader at investere virksomheder, der ikke lever op til vores principper. Det mener vi, er ansvarlig investering.

Læs mere her
Pensionsrådgiver står på en altan og kigger ud over byen

Bæredygtige ejendomme

Byggeri og anlæg står for ca 40 pct. af den samlede CO2-udledning på verdensplan. Heraf stammer omkring 2/3 af udledningen fra driften af bygninger. I Velliv er vi derfor meget bevidste om både at nedbringe vores CO2-aftryk i driften af vores ældre eksisterende ejendomme samt på at reducere aftrykket for de materialer, vi tilfører vores ejendomme.

Læs mere
Mountainbikerytter kører op ad bakke mellem træerne i skoven

Sundhed begynder med dig

I en tid, hvor vi skal holde os friske længere end nogensinde før, arbejder Velliv aktivt for at fremme mental og fysisk trivsel blandt vores kunder og medarbejdere. Det gør vi, fordi flere oplever at blive ramt af stress-relaterede og kroniske sygdomme, som kan forebygges. Derfor kan du fx få hjælp til sygemeldte medarbejdere fra vores Sundhedsteam, der består af erfarne sundhedskonsulenter og socialrådgivere, få vejledning om ”plug and play” sundhedskoncepter til jeres virksomhed og meget mere.

Læs mere om sundhed i Velliv