Du kan i øjeblikket ikke logge ind i vores digitale selvbetjeningsløsninger. Vi arbejder på at løse problemet og beklager ulejligheden.

Samfundsansvar og bæredygtighed

Som virksomhed håndterer Velliv de store forandringer samfundet står overfor i relation til klimaforandringer, sundhedsudfordringer og sociale forhold i befolkningen. Derfor er bæredygtighed og samfundsansvar en naturlig del af vores hverdag og den måde vi driver Velliv på. Det er med til at give vores kunder mere ud af livet - menneskeligt og økonomisk.

Vejskilt, forår, grene, natur

Sammen om et bedre klima

I Velliv har vi fokus på, at de virksomheder, vi investerer, i efterlever internationale retningslinjer for klima og miljø. Selvom vi primært har mulighed for at påvirke CO2-udledningen via vores investeringer, gør vi også alt for at mindske belastningen fra vores egen virksomhed.

Læs mere

Læs mere

Vellivs værdier og vision er fundament for, hvordan vi ser på samfundsansvar og bæredygtighed

Vi ønsker at drive en sund forretning, at skabe tryghed for og afkast til kunderne og agere ansvarligt i udførelsen af vores forretningsaktiviteter. Sociale, miljømæssige og etiske hensyn er integreret i forretningen – herunder i forhold til investeringer, driften af forretningen og Velliv som arbejdsplads.

Investeringsdirektør i Velliv pension, Anders Steensbøl

Velliv sætter fart på den grønne omstilling

Velliv ønsker at være endnu mere ambitiøse, når det kommer til de mål, vi forpligter os til. Vi vil effektivt drive forandring og dokumentere det, vi gør, så vores kunder ikke er i tvivl om, at resultaterne faktisk er kontrolleret efter de bedste standarder for virksomheders klimamål. Vi vil også investere 5 mia. kroner i primært danske virksomheder og projekter, der har specifikke mål om en positiv og målbar påvirkning af den samfundsmæssige dagsorden.

Læs mere
Plante, gartneri, sommer, have, blomster

Ansvarlige investeringer

Vores målsætning er, at vores investeringer skal skabe det højest mulige afkast til dig som kunde. Men i Velliv understøtter vi også en bæredygtig udvikling ved særligt at udvælge virksomheder og sektorer. Samtidig med vi undlader at investere virksomheder, der ikke lever op til vores principper. Det mener vi, er ansvarlig investering.

Læs mere her
Pensionsrådgiver står på en altan og kigger ud over byen

Bæredygtige ejendomme

Byggeri og anlæg står for ca 40 pct. af den samlede CO2-udledning på verdensplan. Heraf stammer omkring 2/3 af udledningen fra driften af bygninger. I Velliv er vi derfor meget bevidste om både at nedbringe vores CO2-aftryk i driften af vores ældre eksisterende ejendomme samt på at reducere aftrykket for de materialer, vi tilfører vores ejendomme.

Læs mere
Mountainbikerytter kører op ad bakke mellem træerne i skoven

Sundhed begynder med dig

I en tid, hvor vi skal holde os friske længere end nogensinde før, arbejder Velliv aktivt for at fremme mental og fysisk trivsel blandt vores kunder og medarbejdere. Det gør vi, fordi flere oplever at blive ramt af stress-relaterede og kroniske sygdomme, som kan forebygges. Derfor kan du fx få hjælp til sygemeldte medarbejdere fra vores Sundhedsteam, der består af erfarne sundhedskonsulenter og socialrådgivere, få vejledning om ”plug and play” sundhedskoncepter til jeres virksomhed og meget mere.

Læs mere om sundhed i Velliv
Velliv ikon - Ark, papir

Persondata

Som kunde har du krav på beskyttelse af dine personoplysninger. Vi følger den europæiske databeskyttelsesforordning og de nationale regler på området.
Persondata
Velliv ikon - kuffert

God skik

Nyt regelsæt om etisk forretningsdrift (god skik) stiller bl.a. krav til forsikringsselskabernes oplysningspligt.
God skik

Ansvarlige investeringer

Læs om, hvordan vi arbejder med ansvarlig investering i Velliv
Ansvarlige investeringer