Velkommen til et 100% kundeejet pensionsselskab

Et kundeejerskab, der gør det muligt for os at give kunderne endnu mere ud af livet – både økonomisk og menneskeligt. Bl.a. betyder ejerskabet, at Vellivs overskud alene går til Velliv Foreningen, der bl.a. udbetaler en forventelig årlig kontant bonus til kunderne. Her på siden kan du læse mere om de fordele, som dine medarbejdere kan få.

En kvinde fører en dialog på sin arbejdsplads

Vi tror på personlig rådgivning

Alle vores kunder er forskellige, og derfor tager vi afsæt i det enkelte menneske, uanset om det er et fysisk eller online møde, eller om det er en anbefaling vi sender til dig.

Se hvad vi kan gøre for dine medarbejdere
To kvinder fører en uformel samtale på arbejdsplads

Ikke bare én - men tre kilder til afkast

Det forpligter at være kundeejet, derfor ønsker vi at bidrage til, at vores kunder kan få mere ud af livet - også økonomisk. Det gør vi blandt andet med vores innovative afkastmotor, der giver afkast tilbage på tre måder – nemlig gennem markedsafkast, DinKapital og en forventelig årlig bonus fra Velliv Foreningen.

Læs mere

Er du ikke kunde i dag?

Er du ikke kunde i dag, fortæller vi meget gerne mere om fordelene for din virksomhed på et uforpligtende møde. Ring til Thomas eller Lars og hør mere om Velliv, eller brug kontaktformularen, så kontakter vi dig.
Bliv kontaktet
Regionsdirektør Salg Erhvervs Thomas Dunn

Thomas Duun

Regionsdirektør vest
Tlf.: 28 10 37 46
Mail: thomas.duun@velliv.dk
Lars Bjaaland

Lars Bjaaland

Regionsdirektør øst
Tlf.: 89 35 28 72
Mail: lars.bjaaland@velliv.dk
To mænd på en båd i en havn

Beregn bonus til dine medarbejdere

Som kunde i Velliv vælger du en løsning, der forventelig hvert år sikrer dig og dine medarbejdere en kontant bonus indsat på din NemKonto, uden det koster ekstra. Det sker, fordi alle vores kunder automatisk er medlem af Velliv Foreningen, der ejer Velliv. Det betyder, at Velliv kun tjener én ejer nemlig kunderne. Det giver din virksomheds pensionspolitik ekstra værdi - også for dine medarbejdere, der er gået på pension. Bonus gives nemlig til alle kunder.

Beregn og se mere om bonus
pension, forsikring, rådgivning, rådgivningsmøde, personlig rådgivning, famililie, middag

Nem administration med brugervenlige værktøjer

Jeres administrator har altid overblik over virksomhedens samlede aftaler via Pensionsportalen.

Læs mere om Pensionsportalen

 

Velliv Foreningen ejer nu Velliv 100%.

Velliv Foreningen købte i slutningen af 2019 de sidste procent af ejerskabet fra Nordea. Det betyder, at Velliv Foreningen nu er eneejer, og at Velliv kan overføre en del af eller hele sit overskud alene til Velliv Foreningen og ikke til andre ejere. Hele eller dele af dette overskud indgår derfor i Velliv Foreningens regnskab, og når foreningen har et positivt regnskab, er der mulighed for bonus til medlemmerne, og deremd kunderne i Velliv.

Velliv er derfor et af Danmarks største, 100% kundeejede pensionsselskaber med 420.000 medejere. Velliv Foreningens overskud kan blandt andet fordeles til medlemmerne som en kontant bonus og/eller til projekter, der fremmer danskernes mentale sundhed.

Det er Velliv Foreningens repræsentantskab og bestyrelse, der beslutter hvordan overskuddet fra Velliv Foreningen skal fordeles. Foreningens repræsentantskab vælges blandt foreningens medlemmer. Medlemmerne er de til enhver tid værende danske forsikringstagere/kunder i Velliv.

Du kan læse endnu mere om Velliv Foreningen og hvordan overskuddet bliver anvendt til gavn for medlemmer og danskerne generelt her.