Vælg en pensionsløsning, der tager afsæt i det enkelte menneske

Hos Velliv tjener vi kun én ejer – nemlig vores kunder. Det gør vi med en bred produktpalette og personlig rådgivning, hvor vi tager afsæt i det menneske, vi sidder overfor. På den måde får vores kunder mere ud af livet – både menneskeligt og økonomisk.

Er du ikke kunde i dag, fortæller vi meget gerne mere om fordelene for din virksomhed på et uforpligtende møde. Ring til enten Janne eller Carsten og hør mere om Velliv, eller du kan udfylde kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig.
Bliv kontaktet
Carsten Andersen - Velliv Pension og Livsforsikring
Carsten Andersen
Regionsdirektør vest for Storebælt Tlf.: 55479492 Mail: carsten.l.andersen@velliv.dk
Janne Bjaaland - Velliv Pension og Livsforsikring
Janne Bjaaland
Regionsdirektør øst for Storebælt Tlf.: 55479686 Mail: janne.bjaaland@velliv.dk

Vi tror på personlig rådgivning

Vi ved at alle vores kunder er forskellige. Og derfor tager vi altid afsæt i det menneske, vi sidder overfor. Det sikrer, at vores kunders opsparing og forsikringer er tilpasset netop den livssituation, som passer til dem.

Læs mere

Ikke bare én - men tre kilder til afkast

Det forpligter at være kundeejet, derfor ønsker vi at bidrage til, at vores kunder kan få mere ud af livet - også økonomisk. Det gør vi blandt andet med vores innovative afkastmotor, der giver afkast tilbage på tre måder – nemlig gennem markedsafkast, DinKapital og en forventelig årlig bonus fra Velliv Foreningen.

Læs mere
Afspil video

Nem administration med brugervenlige værktøjer

Jeres administrator har altid overblik over virksomhedens samlede aftaler enten via Pensionsportalen eller via Netpension Firma.

Læs mere om Pensionsportalen