Velvej_fallback_file

Netpension firma

Systemet er under udfasning, da vi har udviklet et moderne system ”Pensionsportalen” i samarbejde med andre firmaadministratorer. Du skal derfor fremadrettet benytte Pensionsportalen til at administrere dit firmas pensionsordninger. Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger i Pensionsportalen, kan du oprette dig på nedenstående knap.

Log på Netpension firma her.

Har du brug for hjælp til at komme i gang eller videre, kan se i vejledingen herunder. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os. Under fanebladet Kontakt kan du se vores Rådgivningscenters nummer og åbningstider.

Bestil adgang

Hvis du ønsker at bruge Netpension, kan du bestille adgang ved at kontakte vores Rådgivningscenter.

Kontakt Rådgivningscenter

Glemt adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode til Netpension administrator, kan du bestille en ny.

Du skal blot indtaste dit nuværende brugernavn her.

Regler for online adgang til Netpension

Onlineaftalen giver dig adgang til dit firmas pensionsordning i Velliv via www.velliv.dk.

Adgangen omfatter overordnet information om virksomhedens pensionsordning og visse oplysninger om medarbejdernes pensionsordninger i Velliv. Der er desuden visse muligheder for at administrere ordningen via Netpension.

Registrering af din færden på nettet

Velliv kan indsamle data i forbindelse med brug af din onlineaftale. Oplysningerne behandles og anvendes i overensstemmelse med Vellivs registreringsregler.

Ansvar

Indholdet har udelukkende karakter af information. Brug af oplysningerne må ikke opfattes som professionel rådgivning eller bruges som erstatning herfor.

Velliv fraskriver sig ethvert ansvar - direkte eller indirekte - for nogen skade, der måtte være konsekvensen af brugen af eller forkert brug af informationer eller råd på hjemmesiden.

Der garanteres ikke for rigtigheden af oplysninger på indholdet af andre hjemmesider, til hvilke der måtte henvises (links), ligesom Velliv ikke kan gøres ansvarlig for indholdet af eller tekniske fejl eller vira og lignende på sådanne linkede hjemmesider.

Spærring

Taster du adgangskoden forkert 3 gange, spærres din online adgang automatisk. Du kan rekvirere en ny adgangskode og dermed få adgang til systemet igen ved at kontakte vores Rådgivningscenter på telefon 70 33 99 99.

Sådan spærrer du selv din online adgang
Hvis du får mistanke om, at en anden kender din adgangskode, så spær adgangen hurtigst muligt. Det gør du ved at taste din adgangskode forkert 3 gange, eller ringe til vores Rådgivningscenter på telefon 70 33 99 99.

Kontakt vores Rådgivningscenter

Har du spørgsmål til din pensionsordning, er du velkommen til at kontakte din betjener eller ringe til Rådgivningscenteret på tlf. 70 33 99 99.

Åbningstider i Rådgivningscenteret
Mandag til torsdag kl. 8.30 - 16.30.
Fredag kl. 9.00 - 16.00.

Download vejledning