VækstPension Index leverer markedets højeste afkast

VækstPension Index vælges af mange af Vellivs kunder – og det er der også god grund til. En ny analyse viser, at VækstPension Index med middel risiko og 15 år til pension leverer det bedste afkast på både kort og siden introduktionen i midten af 2012.

Pensionsselskabernes afkast for de første 11 måneder af 2019 ligger nu klar – og i en analyse bragt i Morgenavisen Jyllands-Posten den 10. januar 2020, fremgår det klart, at VækstPension Index har givet branchens højeste afkast blandt alle pensionsselskaber.

Men det er ikke kun i 2019, at Vellivs indeksprodukt klarer sig rigtigt godt. Ser man på tilsvarende afkast siden VækstPension Index blev introduceret, så ligger det nemlig også i toppen. Se sammenligningen herunder:  

God omtale i Jyllands-Posten af Vellivs indexprodukt
Under overskriften ”Billig indeksfond slår dyre pensionsprodukter” bringer Jyllands-Posten den 10. januar 2020 en artikel om pensionsselskabernes afkast for de første 11 måneder af 2019. Artiklen er baseret på kunder med middel risiko og 15 år til pension. Her fremgår det klart, at VækstPension Index har givet branchens højeste afkast i år blandt alle pensionsselskaber. Du kan læse artiklen i Jyllands-Posten, hvis du har abonnement, ellers kan du læse artiklen her på finans.dk.

Kort om VækstPension Index

VækstPension Index er baseret på to af de mest udbredte indeks i verden (et aktie- og et obligationsindeks).Produktet er sammensat af flere store, brede investeringsindekser, der overholder vores strategi for ansvarlig investering.

Læs mere om VækstPension Index her.