Velvej_fallback_file

Nem administration med brugervenlige værktøjer

Jeres administrator har altid overblik over virksomhedens samlede aftaler enten via Pensionsportalen eller via Netpension Firma.

Afspil video

Pensionsportalen

Her kan jeres pensionsadministrator tilmelde nye medarbejdere, lave ændringer af løn og frivilligt bidrag og registrere orlov og fratrædelse af medarbejdere. Er I ikke allerede tilknyttet, modtager I en mail fra os, når vi er klar til at invitere jer ind i Pensionsportalen.

Pensionsportalen

Fast kontaktperson og et stærkt netværk

I har en fast kontaktperson hos os, som altid står til rådighed med faglig og praktisk hjælp.

Vi inviterer også til seminarer, hvor administratoren bl.a. får indsigt i sociallovgivningen og kan udveksle erfaringer med andre administratorer.

Husk, at medarbejderne klarer det meste selv

Med Netpension og appen Velliv kan den enkelte medarbejder selv få svar på oplagte spørgsmål om sin pension og foretage en række justeringer - fx i ændringer i investeringsfonde. Det skal din administrator således ikke tage sig af.

Udvikling sker sammen med brugerne

Sammen med vores administratorpanel har vi udviklet Pensionsportalen, som gør administration af jeres firmapensionsordning nem og tilgængelig. Vi udvikler løbende flere funktioner sammen med panelet, som i dag tæller 115 medlemmer. Hvis I har feedback til Pensionsportalen, kan I altid skrive til os på mail.

Netpension Firma

Du har stadig mulighed for at benytte Netpension Firma. Det kræver ikke særlige tekniske forudsætninger. Vi har udviklet en guide med kort og klar beskrivelse af, hvad administrator skal være opmærksom på i en række situationer: Sådan gør du når…