Du kan i øjeblikket ikke logge ind i vores digitale selvbetjeningsløsninger. Vi arbejder på at løse problemet og beklager ulejligheden.

Personlig rådgivning, der tager udgangspunkt i den enkelte

Vi tror på personlig pensionsrådgivning, og vi ved, at alle medarbejdere er forskellige. Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i det enkelte menneske, uanset om det er et fysisk eller online møde, eller om det er en anbefaling, vi sender. Vi har en bred produktpalette, som sikrer, at der altid er en sammensætning, der passer til den enkelte medarbejder og lige der, hvor han eller hun er i livet.

opsparing, pension, justering, ændring, ny profil, risiko, citat

Løbende pensionsrådgivning​

Vi rækker løbende ud med klare anbefalinger og rådgivning, når vi kan se, at din pensionsopsparing med fordel kunne justeres. På den måde sikrer vi, at du er på forkant med din pension.

anbefaling, graf, diagram, 67% følger anbefaling, rådgivning, personlig rådgivning, rådgivningsmøde

En status på virksomhedsniveau

For virksomheder af en vis størrelse er der mulighed for et overblik over, hvordan medarbejderne følger anbefalingerne – og på hvordan Velliv følger op.

 

Ønsker du at vide mere om, hvad Velliv kan gøre for dig og din virksomhed?

Er du ikke kunde i dag?

Er du ikke kunde i dag, fortæller vi meget gerne mere om fordelene for din virksomhed på et uforpligtende møde. Ring til Thomas eller Lars og hør mere om Velliv, eller brug kontaktformularen, så kontakter vi dig.
Bliv kontaktet
Regionsdirektør Salg Erhvervs Thomas Dunn

Thomas Duun

Regionsdirektør vest
Tlf.: 28 10 37 46
Mail: thomas.duun@velliv.dk
Lars Bjaaland

Lars Bjaaland

Regionsdirektør øst
Tlf.: 89 35 28 72
Mail: lars.bjaaland@velliv.dk