Vores telefonsystem er i øjeblikket ustabilt. Vi arbejder på at få løst problemet. I mellemtiden kan I kontakte os på kontakt@velliv.dk. Vi beklager ulejligheden.

Investeringspodcast: Investér med Henrik & Anders

Investér med Henrik & Anders er for dig, der interesserer dig for investering. Den gør dig klogere på investeringsaktuelle emner, og giver dig indblik i, hvordan eksperterne ser på verden netop nu i et investeringsmæssigt perspektiv.

1. afsnit
I dette afsnit møder du investeringsdirektør Anders Stensbøl Christiansen og chefstrateg Henrik Henriksen, som giver dig indblik i, hvordan man som langsigtet investor forholder sig investeringsmæssigt til de mange og konstante hændelser i verden og på de finansielle markeder – bl.a. den igangværende handelskrig mellem USA og Kina, som skaber frygt på de globale finansielle markeder og truslen for recession.

Henrik Henriksen - Velliv investering

Henrik Henriksen

Henrik har arbejdet i den finansielle sektor siden 1987.
Henriks fokus er på driverne på de finansielle markeder både på kort og lang sigt. Han er især interesseret i udviklingen i makroøkonomien og driverne bag aktiemarkedet.

Anders Stensbøl - Velliv investering

Anders Stensbøl Christiansen

Anders Stensbøl Christiansen er Vellivs investeringsdirektør og har været hos Velliv siden 2012. Anders står i spidsen for for Vellivs investeringsafdeling, hvilket også indebærer det investeringsmæssige ansvar for det samlede opsparingsudvalg som Vellivs kunder har.

Lyt med der, hvor du hører podcast