Ansvar for penge – en podcast om investering

Ansvar for penge er Vellivs aktuelle investeringspodcast, der udkommer fast hver anden fredag i måneden.

De røde flag i horisonten

2023 har ind til nu været et ganske fint afkastår om end afkastet stort set har været isoleret på ganske få aktier. I De sidste par måneder har vi set afkastet tabe luft og falde lidt tilbage. Og samtidig er der fortsat mange usikkerheder i horisonten.

I Velliv tror vi fortsat på at vi kommer i plus for året, men vi er også bevidste om, at nogle af de trusler, der er derude, kan nå at vende op og ned på året.

I den seneste episode af Ansvar for Penge vil vi se nærmere på nogle af de usikkerheder vi i Velliv ser, der kan vende et godt år rundt.

Lyt med der, hvor du hører podcast

Apple badge Podcast logo til Velliv podcasts

Spotify logo til Velliv podcasts

Google Podcast logo til Velliv podcasts

Afspil video

Ansvar for penge - november 2023

Med investeringsdirektør Anders Stensbøl Christiansen og viceinvesteringsdirektør Thor Schultz Christensen.

Afspil video

Ansvar for penge september 2023

Med Palle Sørensen, cheføkonom i Nykredit, viceinvesteringsdirektører i Velliv, Thor Schultz Christensen og John Hydeskov.

Afspil video

Ansvar for penge august 2023

Med viceinvesteringsdirektører i Velliv, Thor Schultz Christensen og John Hydeskov og gæst Jesper Langmack, som er partner i Polaris.

Afspil video

Ansvar for penge - juli 2023

Med Lars Christensen, økonom og debattør, og de to viceinvesteringsdirektør i Velliv, Thor Schultz Christensen og John Hydeskov.

 

Afspil video

Ansvar for penge - juni 2023

Med Peter Bækgaard, der er aktieinvestor med fokus på især det nordiske aktiemarked og John Hydeskov, viceinvesteringsdirektør i Velliv.

Afspil video

Ansvar for penge - november 2022

Med Thor Schultz Christensen, Deputy CIO i Velliv.

Podcast om investering og pension med Anders Steensbøl og Simon Richard Nielsen
Afspil video

Ansvar for penge juni 2022

Med Chefredaktør på Euroinvestor, Simon Richard Nielsen.

Ansvar for penge - en podcast om aktuelle emner inden for investering

I podcastserien sætter vi fokus på aktuelle emner inden for de mange problemstillinger og spørgsmål, der naturligt opstår på investeringsområdet. Det spænder lige fra aktuelle markedsudviklinger, inflation, renter og etik. I denne podcastserie kommer du med bag kulisserne og hører om de overvejelser vi gør os i Velliv.

Vi har fokus på at producere en uafhængig udsendelsesrække, som også tør kaste kritiske blik på egen baghave - på trods af at podcasten er produceret af Velliv. Derfor vil der være eksterne eksperter og meningsdannere med stærke meninger med i studiet.