Ansvar for penge – en podcast om investering

Ansvar for penge er Vellivs aktuelle investeringspodcast, der udkommer fast hver anden fredag i måneden.

Tæmmer vi inflationen i 2023?

2022 var året, hvor et fortidslevn igen blev noget vi skulle forholde os til. Nemlig inflationen, der nåede at toppe i 10,3 pct. Det skete oven på årtier, hvor vi har vænnet os til at inflationen ikke længere var noget, vi skulle forholde os til som et problem.

Men hvordan kunne vi overhovedet havne i en situation, hvor inflation igen blev en udfordring, som holdt centralbankdirektører vågne om natten og fik alle os andre til at opleve, at lønchecken ikke rakte lige så langt. Og hvor langt er vi egentlig med at få styret inflationen i retning af de ca. 2 pct., som er målsætningen for centralbanker verden over? Og endelig skal vi også forsøge at blive klogere på, hvordan inflationsudviklingen kan påvirke de finansielle markeder og renteudviklingen her i 2023.

Lyt med der, hvor du hører podcast

Apple badge Podcast logo til Velliv podcasts

Spotify logo til Velliv podcasts

Google Podcast logo til Velliv podcasts

Afspil video

Ansvar for penge - november 2022

Med Thor Schultz Christensen, Deputy CIO i Velliv.

Podcast om investering og pension med Anders Steensbøl og Simon Richard Nielsen
Afspil video

Ansvar for penge juni 2022

Med Chefredaktør på Euroinvestor, Simon Richard Nielsen.

Ansvar for penge - en podcast om aktuelle emner inden for investering

I podcastserien sætter vi fokus på aktuelle emner inden for de mange problemstillinger og spørgsmål, der naturligt opstår på investeringsområdet. Det spænder lige fra aktuelle markedsudviklinger, inflation, renter og etik. I denne podcastserie kommer du med bag kulisserne og hører om de overvejelser vi gør os i Velliv.

Vi har fokus på at producere en uafhængig udsendelsesrække, som også tør kaste kritiske blik på egen baghave - på trods af at podcasten er produceret af Velliv. Derfor vil der være eksterne eksperter og meningsdannere med stærke meninger med i studiet.