Ansvar for penge – en podcast om investering

Ansvar for penge er Vellivs aktuelle investeringspodcast, der udkommer fast hver anden fredag i måneden.

Så tog bankerne igen overskrifterne

Frem til den 10. marts havde 2023 handlet om at bekæmpe inflationen. Men så skete det igen: Bankerne tog dagsordenen i forbindelse med kollapset i Silicon Valley Bank, der bredte sig til andre banker i både USA og i Europa. Det stigende pres på bankerne forventes at ramme de amerikanske forbrugere negativt, og dermed er vi kommet tættere på en recession i USA. Hvordan kan det være, at bankerne igen kommer i problemer? Hvad betyder krisen for inflationsbekæmpelsen? Hvilken rolle får bankerne at spille i en mere presset økonomi? Og er banker i dag et interessant investeringsemne? Det og meget mere kommer vi rundt om i denne udgave af ”Ansvar for Penge”, hvor seniorrådgiver og bankekspert Lars Krull fra Aalborg University Business School, investeringsdirektør Anders Stensbøl Christiansen fra Velliv og viceinvesteringsdirektør Thor Schultz Christensen fra Velliv er gæster i studiet.

Lyt med der, hvor du hører podcast

Apple badge Podcast logo til Velliv podcasts

Spotify logo til Velliv podcasts

Google Podcast logo til Velliv podcasts

Afspil video

Ansvar for penge - november 2022

Med Thor Schultz Christensen, Deputy CIO i Velliv.

Podcast om investering og pension med Anders Steensbøl og Simon Richard Nielsen
Afspil video

Ansvar for penge juni 2022

Med Chefredaktør på Euroinvestor, Simon Richard Nielsen.

Ansvar for penge - en podcast om aktuelle emner inden for investering

I podcastserien sætter vi fokus på aktuelle emner inden for de mange problemstillinger og spørgsmål, der naturligt opstår på investeringsområdet. Det spænder lige fra aktuelle markedsudviklinger, inflation, renter og etik. I denne podcastserie kommer du med bag kulisserne og hører om de overvejelser vi gør os i Velliv.

Vi har fokus på at producere en uafhængig udsendelsesrække, som også tør kaste kritiske blik på egen baghave - på trods af at podcasten er produceret af Velliv. Derfor vil der være eksterne eksperter og meningsdannere med stærke meninger med i studiet.