Lær at gå på arbejde - en podcast om unges start på arbejdsmarkedet

Gennem live terapi med unge mennesker, som på forskellig vis har oplevet udfordringer i forbindelse med deres start på arbejdsmarkedet, giver podcasten førstehjælp til vores arbejdsliv og lytterne inspiration til at forholde sig til deres arbejde på nye måder.

Lær at gå på arbejde, poster, grøn baggrund, hvis tekst, kvinde

Sparring til arbejdslivets udfordringer

Vellivs erhvervspsykologiske sparringspartner, Neela Maria Sris – vil hjælpe skiftende case-personer med at håndtere arbejdslivets relationer og konflikter bedre – til gavn for både den enkelte, for lytterne og for samfundet.

Podcastserien behandler således vores mentale sundhed på arbejdet, inklusive de konflikter man typisk oplever, og hvad man kan gøre for at skabe et bedre og sundere arbejdsliv. Som lytter bliver man præsenteret for bedre og sundere arbejdsvaner på meget konkrete måder, som den enkelte kan integrere i sin egen hverdag. Vores arbejde er der, hvor vi tilbringer de fleste af vores vågne timer. Derfor er vores relationer og vores konflikter og udfordringer på arbejdet afgørende for vores mentale sundhed og trivsel – og dermed er vores kompetencer til at håndtere og løse udfordringer i arbejdslivet afgørende for vores generelle trivsel.

Lyt med der, hvor du hører podcast

Apple badge Podcast logo til Velliv podcasts

Spotify logo til Velliv podcasts

Google Podcast logo til Velliv podcasts

Mød Neela

Neela Maria Sris er psykolog og stifter, direktør og daglig leder i det landsdækkende psykologhus Encounter. Neela er motiveret af en ambition om at normalisere og aftabuisere psykologhjælp – og hun brænder for at udvikle og tilbyde den bedst mulige terapi.

Neelas styrke som psykolog ligger især i det kliniske arbejde – det vil sige det terapeutiske arbejde med mennesker. Neela arbejder primært med kognitiv adfærdsterapi, og hun har en meget bred klinisk erfaring indenfor bl.a. parforhold og kærlighedsliv, selvværd, stress, angst, depression og mange andre problematikker.

Neela er meget engageret i formidling af sit fag – bl.a. som forfatter, supervisor og foredragsholder og som ekstern lektor ved Aarhus Universitet.

Læs mere på encounter.dk