Du kan i øjeblikket ikke logge ind i vores digitale selvbetjeningsløsninger. Vi arbejder på at løse problemet og beklager ulejligheden.

  

Velliv er et uafhængigt og 100 % kundeejet pensionsselskab, der sætter kunderne først, og hvor kunderne har mulighed for indflydelse.

Som kunde kan du opnå medbestemmelse, fordi Vellivs kunder automatisk er medlem af Velliv Foreningen, og derigennem medejere af Velliv.

  

Her kan du være med til at bestemme

Når du er kunde i Velliv, er du ikke kun pensionskunde. Du er en del af et medlemsdemokrati. Det gør det muligt for dig at stille op til Velliv Foreningens repræsentantskab, der ud over at have stor indflydelse på foreningens aktiviteter også vælger otte pladser i Vellivs bestyrelse. Du har altså mulighed for medbestemmelse og at påvirke Vellivs udvikling.

Velliv Foreningens overskud går til dig som kunde via en forventelig årlig bonus. Resten går til støtte af almennyttige aktiviteter, der fremmer danskernes mentale sundhed.

Du kan læse mere om medlemsdemokratiet her

Kvinde holder møde med to mænd

Branchens mest tilfredse firmakunder

Analyse- & konsulenthuset Aalund tager løbende temperaturen på firmakundernes oplevelse af firmapensionsmarkedet. Ifølge deres Firmapensionsbarometer har Velliv fortsat den højeste tilfredshed og loyalitet blandt kunderne og samtidig er det kommercielle pensionsselskab, der har den højeste image. Det er tredje år i træk, at Velliv indtager førstepladsen.

Læs mere
Finanswatch, årets pensionsselskab 2023, kommercielle selskaber

Årets pensionsselskab kan også blive jeres

EY og FinansWatch har kåret Velliv som årets kommercielle pensionsselskab i 2023 for fjerde år i træk. Velliv har vundet den prestigefyldte pris fem gange inden for de sidste seks år.

Læs mere

Nysgerrig på, hvad vi kan gøre for jer?

Kontakt Thomas eller Lars for et uforpligtende møde, eller brug kontaktformularen og hør, hvad Velliv kan gøre for din virksomhed.
Bliv kontaktet
Regionsdirektør Salg Erhvervs Thomas Dunn

Thomas Duun

Regionsdirektør vest
Tlf.: 28 10 37 46
Mail: thomas.duun@velliv.dk
Lars Bjaaland

Lars Bjaaland

Regionsdirektør øst
Tlf.: 89 35 28 72
Mail: lars.bjaaland@velliv.dk