Søger du lejebolig?

Velliv investerer en del af kundernes pensionsopsparing i ejendomme, som er en god kilde til et attraktivt afkast. Derudover giver det dig som kunde i Velliv – eller som barn af en kunde i Velliv – mulighed for at komme øverst på ventelisten til de ca. 1.800 boliger som Velliv ejer – typisk i København og Aarhus.

Ungdomsboliger i Aarhus

Lige nu er vi ved at bygge delevenlige ungdomsboliger på Børglumvej i Risskov. Ejendommen er svanemærket og lejlighederne fordeler sig fra 2-3 værelser og fra 45-66 m2. De har en husleje på mellem 6.300–8.900 kr. og står klar til indflytning den 1. maj 2022. Som kunde i Velliv har du mulighed for at være blandt de første til at se boligerne og komme på ventelisten. Der afholdes åbent hus med fremvisning af prøvebolig eksklusivt for Vellivs kunder den 13. marts og 15. marts.

Du kan se mere om ejendommen og lejlighederne på www.børglumvej9.dk.

Vellivs lejeboliger

Som kunde i Velliv – eller barn af en kunde – kommer du øverst på ventelisten til de 1.800 lækre boliger, som Velliv ejer og som hovedsageligt ligger i København og Aarhus. Er du eller dit barn boligsøgende, kan du se listen over alle de ledige boliger, vi har, og skrive dig på ventelisten hos Find Bolig.