Du kan i øjeblikket ikke logge ind i vores digitale selvbetjeningsløsninger. Vi arbejder på at løse problemet og beklager ulejligheden.

Indstil din arbejdsplads for det bedste sundhedsinitiativ

06-03-2019

Nu kan du indstille din arbejdsplads for initiativer, der fremmer arbejdsmiljø, sundhed og trivsel. Velliv Foreningen står bag prisen Danmarks Sundeste Arbejdsplads sammen med Dansk Erhverv, Forsikring & Pension og Dansk Firmaidræt.

Tre kvinder afholder pensionsrådgivning

På mange arbejdspladser er der allerede fokus på sundhedsinitiativer, og initiativerne skal frem i lyset, så andre arbejdspladser kan blive inspireret. Derfor er det for 3. år i træk muligt at indstille din arbejdsplads for initiativer, der fremmer arbejdsmiljø, sundhed og trivsel.

Selve Initiativprisen uddeles til den arbejdsplads i Danmark, der har iværksat det bedste initiativ inden for sundhed, trivsel og arbejdsmiljø.

For at fremhæve et initiativ for mental sundhed på arbejdspladsen, vil der også blive uddelt en særpris til den arbejdsplads, der har taget landets bedste initiativ til forbedret mental sundhed.

Alle kan indstille og stemme på initiativer. Deadline for indstilling er 15. maj 2019. Læs mere om konkurrencen og indstil her.