Bonus på vej til dig

30-03-2022

Som kunde i Velliv, og dermed medlem af Velliv Foreningen, får du – helt unikt – mulighed for ”Tre kilder til afkast”; investeringsafkastet, renter fra DinKapital og bonus fra Velliv Foreningen. Velliv Foreningen har den 30. marts 2022 truffet en beslutning om beløbet for den kontante medlemsbonus.

For dig, der er kunde i Velliv, betyder det, at du får en bonus på 0,2 procent af den opsparing, som du havde pr. 31. december 2021. Det svarer til 2.000 kroner før skat for en opsparing på 1 mio. kroner. Alle kunder får som minimum 125 kroner udbetalt i bonus.

Bonussen bliver sat ind på din NemKonto i maj – det kræver blot, at du havde en pensionsopsparing hos Velliv den 31. december 2021 og også var kunde den 30. marts 2022. Derudover er det et krav, at du har en NemKonto

Værdien af kundeejerskabet

”Den årlige bonus er en meget væsentlig del af at være kunde i et kundeejet pensionsselskab. Velliv Foreningen har udbetalt bonusser i alle de fem år, vi har været kundeejet, og alt i alt har de årlige bonusser resulteret i ekstra ca. 9.000 kroner kontant pr. opsparet million,” siger Steen Michael Erichsen, der er administrerende direktør i Velliv.