Velliv har pensionsmarkedets mest tilfredse firmakunder

20-12-2022

Aalunds firmapensionsbarometer er netop offentliggjort. Både når det kommer til tilfredshed, image og loyalitet ligger Velliv på en flot førsteplads. Aalund foretager to gange om året en tilfredsheds- og imageundersøgelse blandt beslutningstagerne. I undersøgelsen indgår de kommercielle pensionsselskaber.

Velliv prioriterer rådgivning

“Vi har i branchen set en kæmpe reduktion af rådgivere over tiden, og der har vi så valgt at gå den anden vej. Vi har taget en principbeslutning om, at vi vil være til stede for at kunne rådgive hr. og fru Danmark – både som individ og som virksomhed,” siger adm. direktør i Velliv Steen Michael Erichsen og fortsætter:

“Det er næsten et utidigt valg at satse på rådgivning, for det koster penge. Men kunderne vil have personlig og omsorgsfuld rådgivning og et smil på læben. Det får de her. Og så er vi i øvrigt stadig et af de billigste selskaber – det er vi bare ikke kendt for,” siger Steen Michael Erichsen.

Ikke plads til at slappe af

Resultaterne fra det seneste firmapensionsbarometer fra Aalund viser også, at flere pensionsselskaber er gået frem på kundetilfredshed og image.

”En topplacering på image overgår, hvad vi kunne forvente. Vi ved, at Velliv fortsat er et nyt brand, og alligevel topper vi listen. Det betyder, at kunderne fuldt ud har købt ind på fordelene ved at være kundeejet og oplever gevinsterne af Vellivs tre kilder til afkast. Men der er ikke plads til, at vi slapper af. Konkurrencen er virkelig hård, og vi vil fortsat blive ved med at gøre os umage for at bevare den gode placering.”
Steen Michael Erichsen