Velliv vinder igen på firmakundetilfredshed

30-06-2024

Analyse- & konsulenthuset Aalund tager løbende temperaturen på firmapensionsmarkedet. Den nyeste måling for 2024 er netop offentliggjort, og her udtrykker Vellivs firmapensionskunder den højeste tilfredshed. Det har de gjort siden 2021.

Kundetilfredsheden er især drevet af vores personlige rådgivning, at vi er en serviceminded virksomhed, og at kunderne føler sig værdsatte i Velliv. Derudover siger kunderne, at det er trygt at være kunde i Velliv.

Morten Møller, Velliv

Morten Møller, CCO i Velliv, kvitterer for førstepladsen:

”Vi er i Velliv stolte og ydmyge over resultatet. Vellivs medarbejdere gør sig hver dag umage med at betjene og rådgive kunderne på bedste vis. Derfor er det en stor tillidserklæring, når kunderne kvitterer med, at vi indtager førstepladsen på kundetilfredshed og image,” fortæller CCO Morten Møller og fortsætter:

”Vi kommer ikke til at læne os tilbage. Vi har indsatsområder, hvor vi gerne vil gøre det endnu bedre. Velliv er kundeejet, og netop derfor er kunderne i centrum for alt, hvad Velliv fokuserer på. Vi ser frem til at tilbyde nye onlineløsninger, nye sundhedstilbud og at løfte afkastet på VækstPension Aktiv.”

Om undersøgelsen
Undersøgelsen er udarbejdet af Aalunds Firmapensionsbarometer. 1.218 beslutningstagere i virksomheder med 10-499 ansatte har deltaget i undersøgelsen. Interviewene er gennemført i perioderne 4/8-2/12 2023 og 1/2-15/5 2024.