Håndtering af cookies og personlige oplysninger

Personoplysninger behandles efter følgende retningslinjer i Velliv:

Registrering af oplysninger

Velliv registrerer ikke oplysninger om din adfærd på hjemmesiden og på Netpension, undtagen når du selv afgiver personoplysninger samt i situationer, hvor der gøres brug af ”cookies”.

Beder du om et tilbud via e-mail, registrerer vi de afgivne oplysninger for at kunne give tilbuddet. Accepterer du ikke tilbuddet, slettes oplysningerne senest efter 6 måneder.

Cookies

Velliv kan automatisk indsamle information ved hjælp af cookies. En cookie er en lille tekstfil, som gemmes i din browser. Tekstfilen indeholder informationer og benyttes bl.a. til at understøtte brugen af det pågældende website og bruges til at gøre din oplevelse af vores websites mere brugervenlig.

En cookie kan ikke indeholde virus, da den ikke er et program og indeholder ikke personlige oplysninger om dig. 

Hvordan bruges cookies?

Velliv bruger sessionscookies til at køre Netpension. Det er en betingelse for at bruge Netpension, at du har accepteret brugen af sessionscookies. Det betyder, at du ikke kan bruge Netpension, hvis du slår sessionscookies fra. De forsvinder, når du logger af Netpension.

Velliv bruger også cookies til at lagre informationer om de valg du foretager dig på hjemmesiden, så du fx ikke skal fjerne pop-ups eller foretage andre valg flere gange. Vi bruger også cookies til at få statistik på, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi hele tiden kan forbedre brugeroplevelsen.

Cookies bruges også til at køre funktioner på hjemmesiden, så hvis du slår dem fra, kan du opleve, at hjemmesiden ikke fungerer.

Slet eller undgå cookies? 

Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies, kan du ændre sikkerhedsindstillingerne i din browser. Bemærk venligst, at hvis du ikke slår cookies fra, vil Velliv gå ud fra, at du har accepteret brugen af cookies.

Du sletter cookies i indstillingerne på din browser. Det er forskelligt fra browser til browser, hvordan du skal gøre det.

 http://www.aboutcookies.org/ finder du en vejledning til at slå cookies fra eller slette dem fra din browser.

Datasikkerhed

Som anbefalet af Datatilsynet er de persondataoplysninger, der afgives på velliv.dk beskyttet med en stærk kryptering (128 bit SSL) under transmissionen fra din computer til Velliv.

Udbetaling via NemKonto

Vi udbetaler via NemKonto. Det er nu ikke længere nødvendigt løbende at indhente og opdatere dine kontooplysninger, da de opdaterede oplysninger allerede findes i NemKonto-systemet. Du vil ikke længere skulle huske at fortælle os, hvis du får nyt NemKonto-nummer.

Dette betyder, at der sker en udveksling af dit NemKonto-nummer og cpr.nr eller firmaets cvr.nr. mellem Nordea Danmark, filial af Nordea Bank AB (publ), Sverige, som hjælper os med at formidle udbetalingen til dig på baggrund af oplysningerne i NemKonto-systemet.  Derfor skal vi ifølge Persondataloven oplyse dig om følgende:

  • Digitaliseringsstyrelsen har som dataansvarlig ansvaret for oprettelsen og driften af NemKonto-systemet, og har overdraget databehandlingsopgaven til virksomheden KMD A/S.
  • Når Velliv A/S sender en udbetalingsmeddelelse og dit cpr.nr. via Nordea Danmark, filial af Nordea Bank AB (publ), Sverige, til KMD A/S, bruges dit cpr.nr. udelukkende til at identificere dit NemKonto-nummer, hvorefter betalingen gennemføres.
  • Du kan, i overensstemmelse med persondatalovens regler, til enhver tid få nærmere information om de aktuelle registreringer af dine personoplysninger via NemKonto support på 44 60 63 68 eller vi mail på support@nemkonto.dk. Du kan også se og rette dine oplysninger på www.nemkonto.dk. Hvis du er utilfreds med Velliv behandling af oplysninger om dig, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K

Behandling af personoplysninger i Velliv

Du kan læse mere om behandling af persondata her

Markedsføring fra Velliv

Velliv A/S vil gerne give dig oplysninger om nye eller ændrede produkter og serviceydelser, der kan have din interesse. Hvis du ikke ønsker at modtage markedsføringsmateriale fra os om produkter og serviceydelser, kan du kontakte os. Du skal være opmærksom på, at hvis det er registreret i CPR-registret, at du ikke ønsker henvendelse om markedsføring generelt, vil du heller ikke modtage markedsføringsmateriale fra os.