Samarbejdspartnere

Velliv har opbygget et netværk af en lang række samarbejdspartnere for at skabe bedre og mere sammenhængende løsninger for dig og vores øvrige kunder. Det betyder økonomiske fordele for dig, uanset hvor du henvender dig.

 

For private

 

 

Nordea, logo, samarbejdspartner, bank, finans, penge
Velliv arbejder tæt sammen med banken Nordea Danmark, så du kan være sikker på, at din pension og dine livsforsikringer altid hænger sammen med din øvrige privatøkonomi.
Læs mere om Nordea
Logo for Codan
Er du kunde i Velliv opnår du unikke fordele ved at tegne forsikringer hos Codan.
Læs mere om Codan
Salary, samarbejdspartner, lønsystem
Samarbejdet mellem Velliv og Salary gør, at du kan få Vellivs solide pensionsprodukter, og Salarys nemme brugerflade, som gør det nemt at administrere løn og pension.
Læs mere om Salary

 

For virksomheder

 

 

Logo for Grandhood
Hvis du har en mindre virksomhed kan Vellivs og Grandhoods pensionsordning være attraktivt for dig.
Læs mere om Grandhood
pension forsikring investering natur sundhed mark klitter vand sand

Sponsorater

I Velliv har vi indgået en række samarbejder med virksomheder og organisationer. Gennem vores samarbejde med Danmarks Idrætsforbund (DIF) kan du få tips fra de danske atleter til hvordan man holder sig i fysisk og psykisk balance. Vi har også indgået et samarbejde med Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger (DGI) om at give de unge mulighed for at søge om egne penge gennem ImpulsPuljen.

Sponsorater
Sundhed, organisationer, samarbejde, sygdom, kritisk sygdom

Stærk sammenhæng

I Velliv samarbejder vi med seks stærke patientforeninger, for at kunne give dig adgang til et relevant og værdifuldt netværk i en kritisk situation.

Rammes du af en kritisk sygdom, vil det ofte vende verden på hovedet. Her kan specifik rådgivning og et netværk, der rækker ud over det eksisterende, få afgørende betydning for dit syn på livet.

Læs mere