Samarbejdspartnere

Velliv har opbygget et netværk af en lang række samarbejdspartnere for at skabe bedre og mere sammenhængende løsninger for dig og vores øvrige kunder. Det betyder økonomiske fordele for dig, uanset hvor du henvender dig.

 

For private

 

 

Tryg logo
Er du kunde i Velliv opnår du unikke fordele ved at tegne forsikringer hos Tryg.
Læs mere om Tryg
FamilieTestamente – Logo
Velliv og FamilieTestamente har indgået et samarbejde fordi, vi vil gøre vores for, at så mange danskere som muligt er korrekt dækket ved død, sygdom og skilsmisse.
Læs mere om FamilieTestamente

 

For virksomheder

 

 

Logo for Grandhood
Hvis du har en mindre virksomhed kan Vellivs og Grandhoods pensionsordning være attraktivt for dig.
Læs mere om Grandhood
Salary, samarbejdspartner, lønsystem
Samarbejdet mellem Velliv og Salary gør, at du kan få Vellivs solide pensionsprodukter, og Salarys nemme brugerflade, som gør det nemt at administrere løn og pension.
Læs mere om Salary
pension forsikring investering natur sundhed mark klitter vand sand

Sponsorater

I Velliv har vi indgået en række samarbejder med virksomheder og organisationer. Vi har bl.a. indgået et samarbejde med Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger (DGI) om at give de unge mulighed for at søge om egne penge gennem ImpulsPuljen.

Sponsorater
Sundhed, organisationer, samarbejde, sygdom, kritisk sygdom

Stærk sammenhæng

I Velliv samarbejder vi med seks stærke patientforeninger, for at kunne give dig adgang til et relevant og værdifuldt netværk i en kritisk situation.

Rammes du af en kritisk sygdom, vil det ofte vende verden på hovedet. Her kan specifik rådgivning og et netværk, der rækker ud over det eksisterende, få afgørende betydning for dit syn på livet.