FamilieTestamente – og dine fordele som Velliv kunde

Velliv og FamilieTestamente har indgået et samarbejde fordi, vi vil gøre vores for, at så mange danskere som muligt er korrekt dækket ved død, sygdom og skilsmisse.

 

Som Velliv-kunde kan du få rabat på rådgivning, udarbejdelse af testamenter og andre juridiske dokumenter, som sikrer dig i tilfælde af sygdom, skilsmisse eller død. De rigtige dokumenter kan fx sikre, at din arv bliver fordelt, som du ønsker, og at din familie ved, hvordan de skal agere ved din sygdom eller død.

For at opnå rabat i FamilieTestemanet skal du:

  • Være kunde i Velliv
  • Have en pensionsopsparing (med opsparing eller som en fripolice)

Bemærk! – Rabat gælder så længe samarbejdsaftalen imellem FamilieTestamente og Velliv er i kraft.

Kontakt FamilieTestamente
Familie ude på skovtur

Fordele for dig som Velliv-kunde hos FamilieTestamente

  • Du får 25% rabat på alle dokumenter indenfor familie- og arveret hos FamilieTestamente. Det gælder fx testamenter, børnetestamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter.
  • Du vælger selv, hvorvidt du har brug for rådgivning eller selv vil udfylde de nødvendige oplysninger via FamilieTestamentes selvbetjeningsløsning. 
Billede af Morten Møller fra siden med hånden i lommen

Sammen sikrer vi danskerne

”FamilieTestamentets mission er, at så mange danskere som muligt skal være sikret ved død, sygdom og skilsmisse. Det er i overensstemmelse med Vellivs ambition om, at give kunderne mest ud af livet og sikre, at de er dækket bedst muligt. Derfor har vi valgt at arbejde sammen om at sikre kundernes økonomiske tryghed og tilbyde løsninger, der tager udgangspunkt i Vellivs kerneværdier omsorg, optimisme og ordentlighed,” fortæller Morten Møller, kommerciel direktør i Velliv.