Rabat hos FamilieTestamente

Velliv og FamilieTestamente har indgået et samarbejde for at gøre vores for, at så mange danskere som muligt er rigtigt sikret ved død, sygdom og skilsmisse.

Som Velliv-kunde kan du få rabat på rådgivning og udarbejdelsen af testamenter og andre juridiske dokumenter, som sikrer dig i tilfælde af sygdom, skilsmisse eller død. De rigtige dokumenter kan fx sikre, at din arv bliver fordelt, som du ønsker, og at din familie ved, hvordan de skal agere ved din sygdom eller død.

Fordele for dig som Velliv-kunde hos FamilieTestamente

  • Du får 25% rabat på alle dokumenter indenfor familie- og arveret hos FamilieTestamente. Det gælder fx testamenter, børnetestamenter, ægtepagter og fremtidsfuldmagter 
  • Du vælger selv, hvorvidt du har brug for rådgivning eller selv vil udfylde de nødvendige oplysninger via FamilieTestamentes selvbetjeningsløsning. 
Billede af Morten Møller fra siden med hånden i lommen

Sammen sikrer vi danskerne

”Vi ser en rigtig god synergi mellem FamilieTestamentes mission om at arbejde for, at så mange danskere som muligt er rigtigt sikret ved død, sygdom og skilsmisse, og vores ønske om, at vores kunder er så godt dækket som muligt. Derfor har vi valgt at arbejde sammen om at sikre vores kunders økonomiske tryghed og give dem løsninger, der tager udgangspunkt i vores kerneværdier omsorg, optimisme og ordentlighed,” fortæller Morten Møller, kommerciel direktør i Velliv