Vil du have et godt råd?

Kunder, der er tilmeldt Gode Råd, er markant mere tilfredse end kunder, der ikke er tilmeldt. Med Gode Råd får vores kunder ud over nyhedsbreve løbende en status og enkle anbefalinger, når der er noget, de kan have fordel af at vide eller gøre.

Selvom du ikke er kunde i Velliv, er du også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du kan følge med i, hvad der sker hos Velliv.

Til dig, der er kunde i Velliv

 

Tilmeld nyhedsbrev og Gode Råd

Til dig, der ikke er kunde

 

Tilmeld nyhedsbrev

 

 

Et ungt ægtepar med baby til rådgivningsmøde med deres pensionsrådgiver
Afspil video

Det er en fordel for dig at følge med i din pension

- men du behøver ikke at bruge en masse tid på det.

Med Gode Råd får du løbende et hurtigt overblik over information, personlig status og konkrete anbefalinger på mail eller i eBoks. Gode Råd indeholder:

  • Konkrete personlige anbefalinger
  • Information om relevante services
  • Letforståelig information om nye regler og love

Ved tilmeldingen af Gode Råd vil du samtidig modtage vores nyhedsbrev 8-10 gange årligt. 

Se seneste nyhedsbrev her, og eksempler på historier længere nede på denne side.

opsparing, pension, justering, ændring, ny profil, risiko, citat

Løbende rådgivning

Vi rækker løbende ud med klare anbefalinger, når vi kan se, at din opsparing med fordel kunne justeres. På den måde sikrer vi, at du er på forkant med din pension, hvis livet ændrer sig.

 

Se eksempler på seneste historier

Kvinde på togstation med Mobil

Russiske investeringer

Vi tager ligesom resten af verden afstand fra Ruslands militære handlinger. Landets adfærd er i konflikt med internationale konventioner og aftaler. Rusland og Hviderusland er registreret på negativlisten i Velliv. Dette betyder blandt andet, at vi ikke ønsker at have investeringer i russiske statsobligationer i porteføljen.

Se vores tiltag

Nye sociale obligationer gør en forskel

Din opsparing er nu i endnu højere grad med til at sikre bedre muligheder for kvinder i Asien gennem investeringer i sociale obligationer og ligestillingsobligationer udstedt af den Asiatiske Udviklingsbank (ADB). Investeringerne skal hjælpe til at sikre kvinder i Asien øget adgang til børnepasning, erhvervslån for kvindelige erhvervsdrivende og selvstændige samt uddannelse i finansiel forståelse og fx naturvidenskab, matematik og ingeniørarbejde.

Sådan gør det en forskel