Hvordan kombineres fokus på omkostninger bedst med muligheden for at få et godt langsigtet afkast?

Med VækstPension Index får du Danmarks eneste rent indeksforvaltede pensionsløsning, hvor risikoen automatisk nedtrappes, jo tættere du kommer på udbetalingstidspunktet.

Opsparing i VækstPension Index følger de mest udbredte aktie- og obligationsindeks i verden, og det bidrager til, at omkostningerne til forvaltningen er nogle af de laveste, der tilbydes blandt Danmarks kommercielle pensionsselskaber. Det har de sidste 10 år givet et afkast, der ligger i toppen af markedet.

Er det noget for dig?

I vores investeringsguide kan du selv vælge, hvordan din pensionsopsparing skal forvaltes. Du bliver også hjulpet gennem afklaring om dine øvrige præferencer og muligheder. F.eks. ses der også på, i hvilken grad du gerne vil være involveret, din risikovillighed og din økonomiske situation. Du finder investeringsguiden, når du logger på via pc, og du er altid velkommen til at kontakte os, for at få rådgivning omkring din og virksomhedens løsning.

Læs mere om VækstPension Index

VækstPension Index er et markedsrenteprodukt, og der er ikke garanti for afkast. Afkastet følger således konjunkturerne, og kan derfor både være positivt og negativt.

Læs mere om produktet og afkast her, og prøv vores beregner for at se hvad du betaler i omkostninger.

 

Er du ikke kunde i dag?

Er du ikke kunde i dag, fortæller vi meget gerne mere om fordelene for din virksomhed på et uforpligtende møde. Ring til Thomas eller Lars og hør mere om Velliv, eller brug kontaktformularen, så kontakter vi dig.
Bliv kontaktet
Regionsdirektør Salg Erhvervs Thomas Dunn

Thomas Duun

Regionsdirektør vest
Tlf.: 28 10 37 46
Mail: thomas.duun@velliv.dk
Lars Bjaaland

Lars Bjaaland

Regionsdirektør øst
Tlf.: 89 35 28 72
Mail: lars.bjaaland@velliv.dk
Finanswatch, årets pensionsselskab 2023, kommercielle selskaber

Årets pensionsselskab kan også blive jeres

EY og FinansWatch har kåret Velliv som årets kommercielle pensionsselskab 2023. Det er fjerde år i træk, at Velliv vinder den prestigefyldte pris, og Velliv har nu vundet prisen fem gange indenfor de seneste seks år.

 

Pension, sommerhus, par, mand, kvinde, natur, terrasse

Velliv har pensionsmarkedets mest tilfredse firmakunder

Når det kommer til tilfredshed, image og loyalitet, ligger Velliv på en flot førsteplads i Aalunds FirmaPensionsbarometer 2023.

 

Velliv nr. 1 i Aalund