Ønsker du at spare ekstra op?

Herunder kan du se nogle af fordelene ved at lave en ekstra indbetaling på din private pensionsordning, eller du kan gå direkte til indbetalingen, ved at klikke "Log på og indbetal". Vi anbefaler, at du læser vores investeringsbetingelser, fradragsgrænser, beskatning mv. herunder, inden du foretager en indbetaling.

 

Fordele ved at indbetale ekstra til pension

Pension graf - ikon stregtegning

Spar nok op i pension

Hos Velliv anbefaler vi, at du sparer syv års løn op inden din pension. Er du i tvivl om, hvorvidt du følger anbefalingerne og er korrekt dækket, kan du tilmede dig Gode Råd eller kontakte vores Rådgivningscenter.
Velliv ikon - Bonus mønter

Få øget bonus fra Velliv Foreningen

Din forventede bonus fra Velliv Foreningen for næste år øges, da den er baseret på størrelsen af din opsparing den 31. december i år*.
sparegris pension stregtegning

Skattefradrag

Betaler du topskat, kan det være en fordel for dig at indbetale ekstra til din pension og reducere din skat.
En kvinde tjekker sin pension, mens hun venter på toget

Har du en privat opsparing?

Du kan benytte dig af vores digitale løsning, hvor du hurtigt og nemt selv kan indbetale ekstra til din eksisterende privattegnede pensionsordning hos Velliv.

Er din pensionsopsparing oprettet via Nordea Bank, skal du kontakte dem, inden du benytter dig af indbetalingsløsningen.

Der er fradrag for indbetaling til ratepension (op til det gældende maks.-beløb) og livsvarig alderspension, men der er ikke fradrag for indbetaling til aldersopsparing hvor udbetalingen til gengæld er skattefri.

Du kan også have en skattefri aftale uden fradragsret. Når du logger på og skal vælge den aftale du ønsker at indbetale til, vil vi tydeligt vise hvilken type aftale det er.

Inden du logger på, anbefaler vi, at du læser om vores opsparingsformer og vores investeringsbetingelser. Under hver opsparingsform, kan du finde oplysninger om fradragsgrænser, beskatning mv.

Derudover anbefaler vi, at du tager vores investeringsguide, for at få hjælp til at finde den investeringsform, der passer bedst til dig.

Log på og indbetal

To kvinder fører en uformel samtale på arbejdsplads

Har du din pensionsordning via dit arbejde?

Sådan gør du: 

  • Har du din pensionsordning via dit arbejde, så skal du tage fat i din virksomheds lønansvarlige og bede dem øge egenindbetalingen til din pension via lønnen, samt give os besked på kontakt@velliv.dk. 
  • Tag fat i den lønansvarlige tre-fire uger, inden din løn udbetales. 
Kontakt os

 

Log på appen eller Netpension, og tjek hvor meget du har sparet op.

Du kan ringe til vores Rådgivningscenter på 70 33 99 99
Her sidder vi klar til at vejlede dig om mulighederne for at nå at spare ekstra op.

*Baggrund for bonusudbetaling

 

Repræsentantskabet i Velliv Foreningen beslutter hvert år, om der er grundlag for at udbetale bonus. Velliv Foreningen har indtil videre hvert år besluttet, at der skal udbetales bonus. Evt. bonus fra Velliv Foreningen er en kontant bonus til dig og dine medarbejdere, og den bliver indsat på din NemKonto, uden at det koster ekstra. Læs mere om baggrunden for udbetaling af bonus her.

Du kan tilmelde dig Gode Råd her, via vores Velliv App eller når du er logget på Netpension

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.