Ønsker du at spare ekstra op?

Der er to måder, du kan spare ekstra op på din pensionsopsparing sidst på året. Det kan ske ved, at du enten sparer mere op via lønnen eller med større indbetalinger til din pensionsordning. Herunder kan du se nogle af fordelene ved at lave en ekstra indbetaling på din pensionsordning.

Spar nok op i pension
Hos Velliv anbefaler vi, at du sparer syv års løn op inden din pension. Er du i tvivl om, hvorvidt du følger anbefalingerne og er korrekt dækket, kan du tilmede dig Gode Råd eller kontakte vores Rådgivningscenter.
Få øget bonus fra Velliv Foreningen
Din forventede bonus fra Velliv Foreningen for næste år øges, da den er baseret på størrelsen af din opsparing den 31. december 2019*.
Skattefradrag
Betaler du topskat, kan det være en fordel for dig at indbetale ekstra til din pension og reducere din SKAT.

Spar ekstra op via din løn

Sådan gør du:

  • Har du din pensionsordning via dit arbejde, så skal du tage fat i din virksomheds lønansvarlige og bede dem øge egenindbetalingen til din pension via lønnen, samt give os besked via vores kontaktformular.
  • Tag fat i den lønansvarlige tre-fire uger, inden din løn udbetales.
  • Er du bagudlønnet, kan du derfor stadig nå at tilføje en ekstra indbetaling med decemberlønnen, hvis du underretter din lønansvarlige senest i starten af december.
  • Er du forudlønnet, er det desværre for sent at spare op via lønnen på nuværende tidspunkt. Men du har stadig muligheden for en engangsindbetaling, hvilket du kan læse mere om herunder.

Spar ekstra op via engangsindbetaling

Sådan gør du:

  • Ønsker du, at indbetale ekstra sidst på året, og havde du ikke mulighed for at gøre det via lønnen, anbefaler vi, at du tager kontakt til os senest den 30. december 2019 kl. 12.
  • Du kan ringe til vores Rådgivningscenter på 70 33 99 99. Her sidder vi klar til at vejlede dig om mulighederne for at nå at spare ekstra op - dog julelukket 24.-26.12., 31.12. og 1.1.
  • Er du kunde via Nordea, er de klar til at hjælpe i stedet.

*Baggrund for bonusudbetaling

 

Repræsentantskabet i Velliv Foreningen beslutter hvert år, om der er grundlag for at udbetale bonus. Velliv Foreningen har indtil videre hvert år besluttet, at der skal udbetales bonus. Evt. bonus fra Velliv Foreningen er en kontant bonus til dig og dine medarbejdere, og den bliver indsat på din NemKonto, uden at det koster ekstra. Læs mere om baggrunden for udbetaling af bonus her.

Du kan tilmelde dig Gode Råd her, via vores Velliv App eller når du er logget på Netpension

Du kan til enhver tid afmelde dig igen.