Kontakt Velliv

Din besked sendes via en sikker forbindelse. Det betyder, at du her har mulighed for at sende personfølsomme oplysninger.

Du bedes skrive til os via ovenstående formular. Formularen sendes via en sikker forbindelse, og sikrer at vores rådgivere har de nødvendige oplysninger om dig, så de kan hjælpe dig hurtigt og fyldestgørende. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 70 33 99 99.

Velliv beder aldrig om dine MitID-oplysninger

Vi oplever desværre, at der er svindlere, der kontakter tilfældige danskere via telefon, SMS eller e-mail og udgiver sig for at være fra Velliv. Svindlernes mål er at få adgang til dine personlige oplysninger såsom MitID eller andre adgangskoder. Det er derfor vigtigt at huske på, at vi i Velliv aldrig ville bede dig udlevere dit bruger-id eller dine adgangskoder. Det er nemlig helt personlige oplysninger, som aldrig skal videregives til andre.

Skulle du være kommet til at videregive dine personlige oplysninger og er bange for, om det er svindel, så kontakt os hurtigst muligst på 70 33 99 99 eller ved at skrive til os via kontaktformularen på denne side.