Fasthold din pensionsordning uden indbetalinger og uden forsikringer

Ønsker du ikke at forsætte dine forsikringer, kan din pensionsordning køre videre som en ordning uden indbetaling og uden forsikringer. Dette er dog ikke muligt, hvis værdien af din pensionsordning er mindre end 12.300 kr.
Du skal kontakte os inden for de 3 måneder, hvis du ønsker at ændre din pensionsordning til en ordning uden indbetaling og uden forsikringer.

Få rådgivning

Hvilke omkostninger kommer der på din pensionsordning?

Der bliver knyttet forskellige omkostninger til din pensionsordning, når du fastholder din pensionsordning uden indbetalinger og uden forsikringer.

Omkostninger og gebyrer gælder fra den 1. januar 2024.

  • Fripolicegebyr: 805 kr.
  • Administrationsgebyr: 81 kr. pr. måned 


Omkostning af opsparingen:

Omkostning af opsparingen afhænger af om du har haft pensionsordningen via dit arbejde eller du har oprettet den privat. Generelt gælder det, at omkostningerne er uændret, når du fastholder din pensionsordning med forsikringer, men uden indbetaling.

Hvis tidligere ordning via dit arbejde:

 

Af opsparingen trækker vi:

De årlige omkostninger udgør mindst

De årlige omkostninger udgør maksimalt  

   

kr.

kr.

VækstPension    

0

0

0

LinkPension    

0,3%

470 kr.

2.600 kr.

HøjrentePension

0

0

0

DinKapital

-

-

-

Størrelsen af omkostninger, herunder gebyrer, afhænger af de til enhver tid gældende satser, der er anmeldt til Finanstilsynet.

Hvis du senere ønsker at oprette dine forsikringer igen

Du skal indsende nye helbredsoplysninger, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at oprette forsikringer hos os igen. Der er dermed risiko for, at du ikke kan oprette forsikringer på de samme vilkår som i den nuværende aftale. Det kan have stor betydning for dig, hvis du ikke har forsikringer et andet sted. Især hvis du er syg, eller dine helbredsforhold har ændret sig.

Har du pensionsordninger i flere pensionsselskaber?

Hvis du har pensionsordninger i flere selskaber, kan du spare administrationsomkostninger ved at samle dem. Ring eller skriv til os og hør nærmere.

Giv os besked

Vil du fravælge dine forsikringer, før de 3 måneder er gået, skal du udfylde den blanket, du har modtaget med et brev fra os, efter indbetalingerne stoppede.

Du er velkommen til at ringe til os på 70 33 99 99 eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

Ring 70 33 99 99

Skriv til os