Dækning ved visse kritiske sygdomme

Hvis du bliver ramt af en alvorlig sygdom som eksempelvis kræft eller en blodprop i hjertet, kan du få udbetalt et skattefrit beløb fra din forsikring. Det hedder en dækning ved visse kritiske sygdomme.

Pengene fra forsikringen kan du bruge, som du vil. Måske kan de hjælpe dig med at betale for nogle ekstraudgifter, som sygdommen har givet dig. Eller måske ønsker du at tage på en helt særlig drømmerejse eller på anden vis forsøde dit og familiens liv i en svær tid.

Har du ret til udbetaling af et engangsbeløb? 
Du kan se, om du er dækket ved kritisk sygdom i din pensionsoversigt i Netpension. Her kan du også se, hvor meget du kan få udbetalt, og hvilke sygdomme forsikringen dækker.

Netpension

Giv os besked hurtigst muligt

Hvis du får en kritisk sygdom, skal du udfylde og sende en blanket til os. Så vurderer vi, om du kan få hjælp og udbetalinger gennem din forsikring hos os. Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid ringe til os på 70 33 37 13.

70 33 37 13

Sådan er forløbet

  1. Du udfylder en anmeldelse om din sygdom, som du underskriver med elektronisk underskrift f.eks NemID eller MitID. Anmeldelsen bliver sendt elektronisk til os.
  2. Hvis du har en kopi af dine journaloplysninger fra hospitalet eller speciallægen, må du meget gerne sende dem til os også
  3. Vi tager stilling til, om vi har oplysninger nok til at vurdere, om du kan få udbetalt din forsikring.
  4. Hvis vi mangler oplysninger, kontakter vi det hospital eller den speciallæge, du har været i kontakt med, for at få supplerende oplysninger om din sygdom.
  5. Vi kontakter dig, når vi har alle de nødvendige oplysninger og kan fortælle dig, om du får udbetalt din forsikring.

Vi orienterer dig under hele forløbet, så du ved, hvad der sker.

Send dine journaloplysninger

Du kan vedhæfte og sende dine journaloplysninger direkte til vores skadeafdeling via denne kontaktformular:

Send filer

Her er den ansøgning, du skal bruge

Her er link til den ansøgning, du skal udfylde for at få udbetalt din forsikring ved visse kritiske sygdomme. Hvis du er i tvivl om noget, er du velkommen til at ringe til os på 70 33 37 13.

Ansøg om udbetaling

Ansøgning om udbetaling ved visse kritiske sygdomme/Barn

Visse kritiske sygdomme/Barn

Send dine journaloplysninger

Du kan vedhæfte og sende dine dokumenter direkte til vores skadeafdeling via denne kontaktformular:

Send filer

Dine persondata
Du kan se, hvordan vi passer på dine persondata.

Persondata