Karriere i Velliv - sådan er vi, og sådan arbejder vi

Vi har en vision om at skabe værdi for kunderne og at være der, når kunderne har brug for os – både digitalt og personligt. I årene frem arbejder vi derfor først og fremmest med kunderelationer, digitalisering og simplificering. Vores medarbejdere er selve fundamentet for alt det, vi gør, kan og vil.

Får du job i Velliv, bliver du en del af en arbejdsplads med imødekommende kolleger og sociale arrangementer. Vi er en sund arbejdsplads med fokus på oplysning, løbende sundhedsaktiviteter, og ikke mindst et godt arbejdsmiljø.

 

Fakta om os

  • Vi er et af Danmarks største kommercielle pensionsselskaber.
  • Vi har ca. 650 medarbejdere, som blandt andet arbejder indenfor kundeservice, skadesbehandling, rådgivning, salg, kommunikation, investering og IT. 
  • Vores hovedkontor ligger i Ballerup ved København. Derudover har vi kundekontorer i Kolding, Århus og Aalborg.   

Job hos Velliv
Er du interesseret i at se, hvilke jobmuligheder, du har hos os? Du kan altid se vores åbne stillinger på Velliv.dk. Husk at afgrænse din søgning med land og fagområde.

Jobagent
Fandt du ikke et job som matcher dine ønsker og kompetencer? Så tilmeld dig Vellivs jobagent. På den måde bliver du orienteret som den første, når vi opslår nye stillinger som matcher din profil og dine ønsker. Her kan du også uploade dit CV i vores CV-database.

Har du hørt om vores elevforløb? 

Vi har et forløb for finanselever, som med start om sommeren kommer igennem en to-årig spændende og professionel uddannelse. Læs mere her.