Vi oplever i øjeblikket lange svartider fra Pensionsportalen, Netpension, App og Ekstra Indbetaling. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at løse problemet hurtigst muligt.

Karriere i Velliv - sådan er vi, og sådan arbejder vi

Vi har en vision om at skabe værdi for kunderne og at være der, når kunderne har brug for os – både digitalt og personligt. I årene frem arbejder vi derfor først og fremmest med kunderelationer, digitalisering og simplificering. Vores medarbejdere er selve fundamentet for alt det, vi gør, kan og vil.

Får du job i Velliv, bliver du en del af en arbejdsplads med imødekommende kolleger og sociale arrangementer. Vi er en sund arbejdsplads med fokus på oplysning, løbende sundhedsaktiviteter, og ikke mindst et godt arbejdsmiljø. I 2016 fik vi en grøn smiley for vores fysiske og psykiske arbejdsmiljø.


Fakta om os

  • Vi er et af Danmarks største kommercielle pensionsselskaber.
  • Vi har ca. 550 medarbejdere, som blandt andet arbejder indenfor kundeservice, skadesbehandling, rådgivning, salg, kommunikation, investering og IT. 
  • Vores hovedkontor ligger i Ballerup ved København. Derudover har vi kundekontorer i Kolding, Århus og Aalborg.   

Job hos Velliv
Er du interesseret i at se, hvilke jobmuligheder, du har hos os? Du kan altid se vores åbne stillinger på Velliv.dk. Husk at afgrænse din søgning med land og fagområde.   

Har du hørt om vores elevforløb? 
Vi har et forløb for finanselever, som med start om sommeren kommer igennem en to-årig spændende og professionel uddannelse. Læs mere her.