5 ekstra gode grunde til at vælge Velliv som arbejdsplads

Der er mange gode grunde til at overveje Velliv som din næste arbejdsplads. Her får du dine - måske - kommende kollegers bud på, hvad de særligt mener, er værd at fremhæve.

1. Bæredygtigt arbejdsliv med energi til fritid

I Velliv er der plads til det hele menneske – der skal være energi til både job og fritid.

Du får derfor fleksible arbejdsvilkår og får i det hele taget vide rammer for, hvordan du tilrettelægger din arbejdsdag. Du får fx mulighed for at arbejde hjemme 1-2 dage om ugen, ligesom du får et tilskud til indkøb af kontormøbler til hjemmekontoret efter 3 måneders ansættelse.

Vores nyrenoverede domicil er lyst og indbydende og skaber gode rammer for dagene på kontoret. De grønne omgivelser gør det samtidig oplagt at tage et afbræk og få lidt frisk luft med et gående møde. Det er der mange kolleger, der benytter sig af i hverdagen.

I Velliv er vi også optaget af mental sundhed og er stolte af vores ejer, Velliv Foreningens, store arbejde med og støtte til fremme af danskernes mentale sundhed.

Vi har fokus på mental sundhed året rundt og skruer helt op for dette fokus på vores arbejdsplads hvert år i uge 41, når vi afholder Vellivs mentale sundhedsuge. 

2. Gode kolleger

Velliv er en arbejdsplads, som mange vælger at holde fast i gennem mange år - ancienniteten ligger på knap 9 år, og det sker ofte, at tidligere medarbejdere "vender hjem" igen.

Det er der mange gode grunde til - og kollegerne er en af de grunde, der nævnes hyppigst. 

I Velliv bliver du en del af et fællesskab, hvor vi har øje for hinanden og arbejder sammen mod vores fælles mål - kunderne.

Mange kolleger bruger også tid med hinanden uden for arbejdet via fx Klub Velliv, som halvdelen af alle kolleger er medlem af.

Som medlem af Klub Velliv får du mulighed for at deltage i forskellige sociale arrangementer til en fordelagtig pris på 15 kr. om måneden.

Tilbuddene er mange og tæller bl.a. forpremiere på nye film, teaterforestillinger, vinsmagning, Gocart, Fifa-turneringer for blot at nævne nogle få eksempler. Mange af arrangementerne har du også mulighed for at tage familien med til.

3. Traditioner

Som arbejdsplads har Velliv flere stærke traditioner. 

Vi er blandt andet kendt for vores gode fester, som finder sted to gange om året - en sommerfest og en julefrokost. Begge fester bliver afholdt i Ballerup.

Festerne plejer at være et stort tilløbsstykke, og det skyldes både, at vi godt kan lide hinandens selskab men også, at der i den grad bliver kælet for detaljerne. Mad, livemusik og dj er altid i fokus, og dansegulvet plejer derfor hurtigt at blive fyldt op af glade kolleger. 

Vores traditioner handler dog ikke kun om de store fester.

Tværgående Udvikling har bl.a. i mange år gået Luciaoptog for hele huset, og julestemningen kommer i det hele taget helt af sig selv i Velliv.

Fra den 1. december har de enkelte afdelinger pyntet op, og den står på julesweatre, nissevenner, gløgg og æbleskiver.

Derudover har vi også tradition for at markere den indiske lysfest, Diwali, Halloween, store fodbold-events og meget andet. 

4. Hold dig i form med dine kolleger

I Velliv har vi også vores eget fitnessrum, der byder på både løbebånd, vægte, styrketræningsmaskiner og spinningcykler.

Vi har også både yoga-, spinning-, løbe-, og cykelhold, og fælles for alle holdene er, at det er kolleger, der frivilligt kører holdene. Det er en af de særlige ting ved Velliv, og måske netop fordi det er kolleger, der har meldt sig som instruktør, er tilslutningen til holdene stor.

Hvert år deltager Velliv også i den årlige DHL-stafet, som de, der har lyst, træner op til i frivillige gå- og løbefællesskaber.

5. Kantine

I kantinen kan du hver dag købe morgenmad og frokost, ligesom der også er mulighed for at købe mad med hjem de dage, der er mad til overs.

Al betaling sker via MobilePay. Der er desuden frisk frugt hver dag og mikroovne, hvis du ønsker at opvarme medbragt mad, som du selvfølgelig kan spise i kantinen sammen med dine kolleger.