Finanselev i Velliv

Som finanselev i Velliv vil du lære om alt inden for pension og livsforsikring og få en bred erfaring med finansielle forhold, service, kommunikation og samarbejde. Du får et skræddersyet forløb, hvor du skal være parat til selv at tage ansvar for din uddannelse og personlige udvikling i tæt samarbejde med os. Uddannelsen er tilrettelagt i samarbejde med Forsikringsakademiet.

Ung, kvinde, cafe, vindue, computer, møde, rådgivningsmøde, personlig rådgivning, rådgivning, pension, forsikring, dækning

Som elev hos Velliv får du en solid uddannelse inden for pension og forsikring. Det er vores nuværende elever et fint eksempel på.

Frederikke, som er elev, har tidligere været vikar i Velliv. Hun fremhæver med et stort smil, at ”Det bedste ved Vellivs elevforløb er tilrettelæggelsen af forløbet. Vi bliver altid klædt godt på i Velliv, inden vi skal tilbage til undervisning på Forsikringsakademiet. Vi får et stort forspring i forhold til vores medstuderende.”

Elevforløbet varer to år, hvor man som elev kommer rundt i forskellige afdelinger kombineret med i snit tre dage om måneden på Forsikringsakademiet.
Foruden det faglige fremhæver Frederikke, at noget af det særlige ved Vellivs elevforløb er sammenholdet blandt eleverne og kollegerne på tværs. ”Man føler sig som en naturlig del af teamet og får knyttet gode relationer på tværs af organisationen,” siger Frederikke.

Louise, som er tidligere elev, fortæller: ”Jeg har udviklet mig meget både fagligt og personligt. Som elev i Velliv, kommer du til at lære, hvordan man samarbejder med specialister, og hvordan man begår sig i en stor organisation. Samtidig får vi plads til at lære at formidle den læring, som vi har lært på skolen, i vores kontakt med kunderne. På den måde er der en rigtig god sammenhæng mellem skoleforløbet og praksis.”

”Vi glæder os rigtig meget. når vi kan byde et nyt hold elever velkommen,” siger Ditte Nørr, der er rekrutteringsansvarlig afdelingschef i Velliv.  ”Eleverne kommer igennem et skræddersyet uddannelsesforløb, der kombinerer teori med praksis. Vores elever bliver klædt på til at tage ansvar, og de kommer til at opleve en alsidig hverdag. Det er spændende at følge elevernes udvikling både fagligt og personligt igennem hele uddannelsesforløbet,” forklarer Ditte med et smil.

Afspil video