Mød Emma - tidligere finanslev og nu fastansat i Velliv

 

 

Jeg blev færdig som finanselev i sommeren 2022 og var så heldig at blive fastansat i den afdeling, jeg allerhelst ville arbejde i.

Under min elevtid var jeg rundt i flere forskellige afdelinger og selvom alle områder var spændende, var jeg solgt, da jeg stiftede bekendtskab med overførselsområdet, dvs. den del af Velliv, der tager sig af pensionsoverførsler ind og ud af Velliv, når kunderne fx skifter job.

Det er et område, hvor man virkelig kan nørde i dybden, og selvom det måske lyder simpelt, er der så mange spændende aspekter og regler, at hver dag er forskellig. Det, synes jeg, er superfedt!

En del af et fællesskab fra dag ét
En af de ting, jeg virkelig lagde mærke til, da jeg var elev, var, at vi blev behandlet på lige fod med alle andre.

Allerede fra dag ét var vi en ligeværdig del af teamet, og det er bare fortsat uanset hvilken afdeling, jeg har været en del af. Sådan er det også nu, hvor jeg er blevet fastansat.

Generelt synes jeg, at alle er meget imødekommende på tværs af hele huset. Alle siger hej og godmorgen, og der er altid hjælp lige om hjørnet. Samtidig er der mange sociale arrangementer både i afdelingen og for hele huset, så der er rig mulighed for at lære hinanden bedre at kende også uden for arbejdet.

Under elevforløbet fik vi elever et godt sammenhold og lavede også en del sociale ting sammen – og det holder vi stadig fast, selvom vi ikke længere er elever. 

Send ansøgning 

Det får du som finanselev i Velliv

Uddannelsen tager to år, og du får løn under hele forløbet. Uddannelsen er en kombination af skole og praktik, og begge dele finder sted i Ballerup. er med løn og varer to år. Du får fleksible arbejdsforhold med mulighed for hjemmearbejdsdage. Adgang til fitnessrum, kantine, frugtordning, medarbejderklub og meget andet.