Mød Esben - finanselev i Velliv

Det var nok ikke lige pension, jeg havde forestillet mig, at jeg skulle arbejde med, da jeg efter mit sabbatår skulle beslutte, hvad næste skridt skulle være. Jeg kendte lidt til finansbranchen fra min bror, der arbejder med forsikring, men pension virkede umiddelbart lidt tungt og kedeligt, syntes jeg. 

Men så tippede en fra mit netværk mig om Velliv, og jeg blev nysgerrig. Jeg fandt ret hurtigt ud af, at pensionsområdet ikke bare er vigtigt – det er faktisk også ret spændende. Så jeg søgte stillingen som finanselev og startede 1. september 2022. 

Gode udviklingsmuligheder
En af de ting, der tiltrak mig mest, var de mange udviklingsmuligheder i Velliv. Det bliver der gjort meget ud af, og der er mange tidligere elever ansat, som nu er spredt ud i hele huset, hvor de alt efter interesse arbejder med meget forskellige områder.  

Nogle har kundekontakt og nogle foretrækker det administrative, mens andre har valgt en helt tredje vej. Det er fedt at vide, at alle muligheder potentielt ligger åbne, synes jeg. 

God kombination af skole og praktik
Selve uddannelsen er tilrettelagt som en kombination af skoleforløb og praktik på arbejdspladsen, så man med det samme kan omsætte det, man har lært, til praksis. Det fungerer rigtig godt.

I Velliv gør man sig også umage for at klæde os godt på før skoleforløbene, så vi næsten hele tiden er et skridt foran.

Når vi er tilbage i Velliv har vi desuden en buddy, som har os som sin første prioritet. Så jeg kan frit fyre løs med alle mine spørgsmål uden at føle, at jeg forstyrrer. Det er fedt at have en lige ved siden af, som altid er klar til at hjælpe.

Men selv hvis han en dag skulle være syg, ved jeg, at alle de andre sidder klar til at hjælpe. Folk er generelt utrolig søde og imødekommende, så det har været meget nemt at falde til.  

Send ansøgning

Det får du som finanselev i Velliv

Uddannelsen tager to år, og du får løn under hele forløbet. Uddannelsen er en kombination af skole og praktik, og begge dele finder sted i Ballerup. er med løn og varer to år. Du får fleksible arbejdsforhold med mulighed for hjemmearbejdsdage. Adgang til fitnessrum, kantine, frugtordning, medarbejderklub og meget andet.