Sundhed

Livet er aldrig en lige linje – heller ikke når det handler om sundhed. I Velliv ved vi, at din trivsel og sundhed afhænger af både fysiske og mentale faktorer, som gensidigt påvirker hinanden.

Et sundt liv, er et liv der hænger sammen

Vi ved, at det til tider kan være svært at finde rundt i, hvad der er sundt og usundt. Men din sundhed skal ikke være en stressfaktor. Det handler om at finde bæredygtige løsninger, som passer til dig og dit liv, og derfor holder på den lange bane.

På disse sider har vi samlet kvalificeret viden og velunderbyggede anbefalinger fra sundhedsmyndigheder, patientforeninger og førende eksperter, og omsat det altsammen til enkle og overskuelige redskaber, som du kan bruge til at få mere sundhed ind i hverdagen.

Fra travl leder til trivselsfremmer

En af de eksperter som hjælper os med at omsætte sundhedsfaglige anbefalinger til konkrete råd, er Kim Steen Nielsen. Kim Steen har kombineret mange års ledelseserfaring, blandt andet som advokat, underdirektør og vicedirektør, med en Master i Positiv Psykologi og et særligt fokus på mentaltræning og mindfulness. De seneste 16 år har han arbejdet med at fremme trivsel og forebygge stress i en lang række små og store organisationer. Gennem foredrag, workshops, kurser, individuel sparring, rådgivning og coaching omsætter han teori, forskning og erfaring til konkret handling og langtidsholdbare resultater.

Tag temperaturen på din trivsel

Med 5 hurtige spørgsmål udviklet af WHO kan du tage temperaturen på din trivsel her og nu. Testen er ikke et diagnoseværktøj og kan ikke stå alene, men den kan give et praj om, hvor du befinder dig på trivselsbarometeret.