Sundhed

I Velliv er vi til for dig, når livet ikke er en lige linje. Vi hjælper dig med forebyggende indsatser langt før en sygemelding, men vi er her også for dig, der er sygemeldt. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Føler du dig stresset?

Føler du dig stresset eller mangler du overskud? En hektisk hverdag med arbejdsliv og familieliv, kan til tider slå nogle knuder på vejen. Det er vigtigt at få hjælp til at spotte stress så hurtigt som muligt. Sundhedsteamet giver personlig vejledning og støtte til at tackle din situation før, under eller efter en periode med stress.

Kontakt Velliv Sundhed på 70 33 37 07 eller skriv til os her

Har du vedvarende smerter?

Når man gennem længere tid oplever smerter, påvirker det ikke bare vores krop, men også vores humør, familieliv og arbejdsliv. Vi giver dig gode råd og sparring på dine handlemuligheder og kan vejlede dig til, hvordan du kan blive i jobbet.

Kontakt Velliv Sundhed på 70 33 37 07 eller skriv til os her

Er du sygemeldt? 

Når man bliver ramt af sygdom, er det vigtigt, at du får hjælp så hurtigt som muligt. Vi hjælper dig med at skabe overblik over din situation. Vi kan give dig sparring og gode råd på din vej tilbage til arbejdet.

Kontakt Velliv Sundhed på 70 33 37 07 eller skriv til os her

Tal med en socialrådgiver

Vi kender reglerne som sygemeldt og kan give dig råd og vejledning om dine muligheder og rettigheder i det offentlige og giver dig sparring til samarbejdet med jobcentret.

Kontakt Velliv Sundhed på 70 33 37 07 eller skriv til os her

familie, seniorliv, senior, mental sundhed, børneopsparing, pension, forsikring

Hvad er et sundt liv?

Til tider kan det være svært at finde rundt i, hvad der er sundt og usundt. Men din sundhed skal ikke være en stressfaktor. Det handler om at finde bæredygtige løsninger, som passer til dig og dit liv.

Her finder du kvalificeret viden og velunderbyggede anbefalinger fra sundhedsmyndigheder, patientforeninger og førende eksperter, som er omsat til enkle og overskuelige råd og redskaber, som kan give dig mere sundhed og trivsel i hverdagen.