Sundhed

Livet er aldrig en lige linje – heller ikke når det handler om sundhed. I Velliv ved vi, at din trivsel og sundhed afhænger af både fysiske og mentale faktorer, som gensidigt påvirker hinanden.

Podcast: Hvornår er du mest motiveret?

I denne første udsendelse fra Mediano Health kan du høre mere om, hvad motivation er, hvordan vi selv skaber motivation og ikke mindst, hvordan motivationen kan fastholdes. Du vil i de kommende tid kunne finde en ny podcast om motivation og trivsel på Mediano Health hver måned. Sponsoreret af Velliv. 
Lyt med her

Velliv i naturen

Naturen kan noget særligt i forhold til, hvordan vi har det. En gåtur langs vandet eller i skoven kan på magisk vis vende en dårlig dag til det bedre og få tunge tanker til at lette. Og der er faktisk evidens for, at naturen er sundhedsfremmende. Velliv i Naturen er en gruppe på Facebook, hvor vi hjælper vi hinanden med inspiration til spændende aktiviteter i naturen. 

Se mere her

Sammen om små og store sejre

Et trygt liv i balance via bl.a. fysisk og mental sundhed er vigtigt for Velliv for at sikre, at vores kunder får mere ud af livet. Når vi bevæger os og får sved på panden, stiger humøret, og vi lader de mentale batterier op. Det har aldrig været vigtigere end i dag, hvor stress og andre psykiske sygdomme gør et stigende antal danskere syge. Sammen med Danmarks Idrætsforbund (DIF) og danske topatleter ønsker vi at inspirere danskerne til at få mere bevægelse ind i hverdagen.

 

Læs mere her

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Du kan ringe til Trivselslinjen, hvis du har brug for hjælp og støtte til at håndtere de mentale og fysiske udfordringer, der kan opstå i en ny hverdag  under coronavirus.

Når du ringer til Trivselslinjen, kommer du i kontakt med sundhedsfagligt personale hos vores samarbejdspartner Falck Healthcare – fx en psykolog, sygeplejerske eller fysioterapeut alt efter, hvad dit problem omhandler.

Du kan ringe til Trivselslinjen på 7023 5052 alle hverdage fra kl. 8.00-16.00.

Hvad er et sundt liv?

Til tider kan være svært at finde rundt i, hvad der er sundt og usundt. Men din sundhed skal ikke være en stressfaktor. Det handler om at finde bæredygtige løsninger, som passer til dig og dit liv.

Her finder du kvalificeret viden og velunderbyggede anbefalinger fra sundhedsmyndigheder, patientforeninger og førende eksperter, som er omsat til enkle og overskuelige råd og redskaber, som kan give dig mere sundhed og trivsel i hverdagen.

Fra travl leder til trivselsfremmer

Kim Steen Nielsen bidrager med sin ekspertise indenfor trivsel og stressforerbyggelse til at gøre sundhedsfaglige anbefalinger konkrete og vedkommende for Vellivs kunder. Kim Steen har kombineret mange års ledelseserfaring, blandt andet som advokat, underdirektør og vicedirektør, med en Master i Psykologi og et særligt fokus på mentaltræning og mindfulness. De seneste 16 år har han arbejdet med at fremme trivsel og forebygge stress i en lang række små og store organisationer. Gennem foredrag, workshops, kurser, individuel sparring, rådgivning og coaching omsætter han teori, forskning og erfaring til konkret handling og langtidsholdbare resultater.

Stærk sammenhæng

I Velliv samarbejder vi med seks stærke patientforeninger, for at kunne give dig adgang til et relevant og værdifuldt netværk i en kritisk situation.

Rammes du af en kritisk sygdom, vil det ofte vende verden på hovedet. Her kan specifik rådgivning og et netværk, der rækker ud over det eksisterende, få afgørende betydning for dit syn på livet.

Læs mere her