Sundhed

Livet er aldrig en lige linje – heller ikke når det handler om sundhed. I Velliv ved vi, at din trivsel og sundhed afhænger af både fysiske og mentale faktorer, som gensidigt påvirker hinanden.

familie, seniorliv, senior, mental sundhed, børneopsparing, pension, forsikring

Hvad er et sundt liv?

Til tider kan det være svært at finde rundt i, hvad der er sundt og usundt. Men din sundhed skal ikke være en stressfaktor. Det handler om at finde bæredygtige løsninger, som passer til dig og dit liv.

Her finder du kvalificeret viden og velunderbyggede anbefalinger fra sundhedsmyndigheder, patientforeninger og førende eksperter, som er omsat til enkle og overskuelige råd og redskaber, som kan give dig mere sundhed og trivsel i hverdagen.

Føler du dig stresset?

Føler du dig stresset eller mangler du overskud? En hektisk hverdag med arbejdsliv og familieliv, kan til tider slå nogle knuder på vejen. Det er vigtigt at få hjælp til at spotte stress så hurtigt som muligt. Sundhedsteamet giver personlig vejledning og støtte til at tackle din situation før, under eller efter en periode med stress.

Ring til Sundhedsteamet på 70 33 37 07.

Har du vedvarende smerter?

Når man gennem længere tid oplever smerter, påvirker det ikke bare vores krop, men også vores humør, familieliv og arbejdsliv. Vi giver dig gode råd og sparring på dine handlemuligheder og kan vejlede dig til, hvordan du kan blive i jobbet.

Ring til Sundhedsteamet på 70 33 37 07.

Er du sygemeldt? 

Når man bliver ramt af sygdom, er det vigtigt, at du får hjælp så hurtigt som muligt. Vi hjælper dig med at skabe overblik over din situation. Vi kan give dig sparring og gode råd på din vej tilbage til arbejdet.

Ring til Sundhedsteamet på 70 33 37 07.

Tal med en socialrådgiver

Vi kender reglerne som sygemeldt og kan dig råd og vejledning om dine muligheder og rettigheder i det offentlige og giver dig sparring til samarbejdet med jobcentret.

Ring til Sundhedsteamet på 70 33 37 07.

kvinde tager noter på kontor

Future Work Lab – det store fordybelseseksperiment

Kender du det med, at når du sætter dig ned for at løse en større opgave, så ringer telefonen, en chat popper op på skærmen eller en kollega kigger forbi og lige skal låne dig i 2 minutter? Det kender vi også, og det kan gøre det svært at løse mere komplicerede opgaver, der kræver tid til fordybelse. Derfor var Velliv i løbet af efteråret med i et eksperiment for FutureWorkLab, hvor 40 ledere og medarbejdere deltog.

Læs mere
picnic, mand, kone, familie, senior, seniorliv, udendørs, pension, opsparing, risiko, sikkerhed

Velliv i naturen

Naturen kan noget særligt i forhold til, hvordan vi har det. En gåtur langs vandet eller i skoven kan på magisk vis vende en dårlig dag til det bedre og få tunge tanker til at lette. Og der er faktisk evidens for, at naturen er sundhedsfremmende. Velliv i Naturen er en gruppe på Facebook, hvor vi hjælper vi hinanden med inspiration til spændende aktiviteter i naturen. 

Se mere her
Logo Velliv og DIF-samarbejde (grøn) "Sammen om små og støre sejre"

Sammen om små og store sejre

Et trygt liv i balance via bl.a. fysisk og mental sundhed er vigtigt for Velliv for at sikre, at vores kunder får mere ud af livet. Når vi bevæger os og får sved på panden, stiger humøret, og vi lader de mentale batterier op. Det har aldrig været vigtigere end i dag, hvor stress og andre psykiske sygdomme gør et stigende antal danskere syge. Sammen med Danmarks Idrætsforbund (DIF) og danske topatleter ønsker vi at inspirere danskerne til at få mere bevægelse ind i hverdagen.

 

Læs mere her
Sundhed, organisationer, samarbejde, sygdom, kritisk sygdom

Stærk sammenhæng

I Velliv samarbejder vi med seks stærke patientforeninger, for at kunne give dig adgang til et relevant og værdifuldt netværk i en kritisk situation.

Rammes du af en kritisk sygdom, vil det ofte vende verden på hovedet. Her kan specifik rådgivning og et netværk, der rækker ud over det eksisterende, få afgørende betydning for dit syn på livet.

Læs mere her
Pensionsrådgiver i telefonmøde ved sit skrivebord

Podcast: Hvornår er du mest motiveret?

I denne første udsendelse fra Mediano Health kan du høre mere om, hvad motivation er, hvordan vi selv skaber motivation og ikke mindst, hvordan motivationen kan fastholdes. Du vil i de kommende tid kunne finde en ny podcast om motivation og trivsel på Mediano Health hver måned. Sponsoreret af Velliv. 
Lyt med her

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Sundhedsteamet i Velliv giver dig råd og vejledning før, under og efter en periode med sygdom. Vi giver dig personlig vejledning og støtte til at tackle din situation. Vi kan støtte med relevante tiltag, der hjælper dig godt tilbage.