Book et møde - få svar på alle dine spørgsmål om pension

I en travl og hektisk hverdag gør et møde det let at få svar på alle dine spørgsmål om din pension. Hos Velliv har du forskellige muligheder for at tale med os, alt efter hvilke behov du har, og hvilken type aftale du har hos os.

Ring til os og få svar med det samme

Når du ringer på 70 33 99 99, hjælper vi dig med dine spørgsmål med det samme. 

Inden du ringer, kan det være en fordel, hvis du tjekker, om du er del af en firmapensionsaftale, er selvstændig erhvervsdrivende eller om du er del af en særlig ordning, hvor det fx er vores samarbejdspartnere, Nordea eller et mæglerhus, du skal tale med. Du finder information, om hvilken type ordning, du eventuelt er del af, på Netpension. Og ellers hjælper vi dig med at finde informationen. 

Skriv til os om dine spørgsmål

Hvis du skriver til os i vores kontaktformular, kan vi ringe dig op eller skrive til dig. Skriv gerne, hvordan du foretrækker, at vi kontakter dig, og hvornår vi kan ringe dig op inden for vores åbningstid (mellem 8.30-16.30 mandag-torsdag og 9.00-16.00 fredag). 

Book et onlinemøde

Hvis du er del af en firmapensionsaftale, kan du booke et onlinemøde med os. Alternativt kan du ringe til os på 70 33 99 99 og aftale et møde. Bemærk, at hvis din ordning er administreret af en ekstern rådgiver, skal du kontakte dem for at få rådgivning.

Sådan fungerer det

Vi sørger for, at du får de informationer, du skal bruge før mødet.

  1. Når du booker mødet, får du en bekræftelse, som fortæller dig, hvordan du skal forberede dig til mødet.

  2. Når det er tid til mødet, finder du et sted, hvor du har mulighed for at tale frit om dine økonomiske forhold. Det kan være i et mødelokale på din arbejdsplads, i din stue eller i dit sommerhus. Du skal blot kunne bruge din computer, din telefon og have adgang til internettet.

  3. Vi ringer dig op og giver dig et sikkert link, så du kan se vores skærm på din computer.

  4. Du bliver ført gennem alle vigtige dele af din pensionsordning. Du kan se billeder og tal på skærmen, mens vi taler sammen. Du kan stille spørgsmål og få uddybet de ting, du ser.

  5. Når mødet er slut, ved du, hvordan din opsparing fungerer, hvordan du og din familie er sikret, og om du er på rette vej mod den pension, du ønsker dig.