Du kan i øjeblikket ikke logge ind i vores digitale selvbetjeningsløsninger. Vi arbejder på at løse problemet og beklager ulejligheden.

Book et møde - få svar på alle dine spørgsmål om pension

I en travl og hektisk hverdag gør et møde det let at få svar på alle dine spørgsmål om din pension. Hos Velliv har du forskellige muligheder for at tale med os, alt efter hvilke behov du har, og hvilken type aftale du har hos os.

Ring til os og få svar med det samme

Når du ringer på 70 33 99 99, hjælper vi dig med dine spørgsmål med det samme. 

Inden du ringer, kan det være en fordel, hvis du tjekker, om du er del af en firmapensionsaftale, er selvstændig erhvervsdrivende eller om du er del af en særlig ordning, hvor det fx er vores samarbejdspartnere eller et mæglerhus, du skal tale med. Du finder information, om hvilken type ordning, du eventuelt er del af ved at logge ind. Og ellers hjælper vi dig med at finde informationen. 

Skriv til os om dine spørgsmål

Hvis du skriver til os i vores kontaktformular, kan vi ringe dig op eller skrive til dig. Skriv gerne, hvordan du foretrækker, at vi kontakter dig, og hvornår vi kan ringe dig op inden for vores åbningstid (mellem 8.30-16.30 mandag-torsdag og 9.00-16.00 fredag). 

Book et møde

Hvis du er del af en firmapensionsaftale, kan du booke et rådgivningsmøde med os. Når du logger ind med MitID vil en del af oplysninger om dig allerede være udfyldt. Alternativt kan du ringe til os på 70 33 99 99 og aftale et møde. Bemærk, at hvis din ordning er administreret af en ekstern rådgiver, skal du kontakte dem for at få rådgivning.