Bliv en del af vores kundepaneler

Vil du være med til at forbedre Velliv og være blandt de første til at se vores fremtidige løsninger?

En pensionsrådgiver hjælper en yngre kvinde med sin pension

Kommunikationspanel

Om kommunikationspanelet

I Velliv arbejder vi målrettet på at udvikle vores kommunikation i samarbejde med kunderne. Vores mål er simpelt: vi vil være eksperter i at formidle din pensionsordning på en tryg og let forståelig måde.

Vi søger derfor kunder til at deltage i vores kommunikationspanel. Det er et panel, vi vil spørge, når vi skal forbedre den eksisterende kommunikation eller teste en ny kommunikationsform.

Kommunikationspanel
To pensionsrådgivere kigger på hinanden, mens de sidder ved en computer

Digitalt kundepanel

Om det digitale kundepanel

I Velliv arbejder vi målrettet på at tilbyde dig den pensionsordning, du har brug for, og på hele tiden at følge med udviklingen. Udviklingen er digital, og vi tror på, at vi får de bedste løsninger ved at lave dem i samarbejde med vores kunder.

Det er et panel, vi vil spørge, når vi fx skal forbedre eksisterende digitale løsninger eller teste nye digitale løsninger og koncepter af.

Digitalt kundepanel
Kvinde tjekker sin pensionsopsparing på sit hjemmekontor

Administratorpanel

Om Administratorpanelet

I Velliv arbejder vi målrettet på at tilbyde dig og dine kollegaer den pensionsordning, du har brug for, og hele tiden følge med udviklingen. Udviklingen i dag er digital, og vi tror på, at vi får de bedste løsninger ved at lave dem i samarbejde med vores kunder.

Panelet er særligt for administratorer som vil bidrage med feedback på digitale løsninger

Administratorpanel