Velkommen til Velliv

Før hed vi Nordea Liv & Pension - i dag hedder vi Velliv. Vi er Danmarks tredje største pensionsselskab, og nu er vi ejet af vores kunder. Vi arbejder for at give dig overskud til at leve det liv, der er godt for dig. Både før og under pensionen. Vi ved, at det gode liv kommer i mange former. Derfor hedder vi Velliv.

Velliv logo i grøn tekst på hvid baggrund


Når du ser vores nye logo, lægger du måske mærke til, at det har et blødt sving i V’et. Det udstråler den optimisme, vi lægger i vores rådgivning, og at du vil blive mødt med omsorg, hvis du kommer i en vanskelig situation. Derfor kan du også ane antydningen af et hjerte i logoet.

Et overblik over Vellivs grundfarver

Farver

Vellivs nye farver er grøn og orange. Grøn for seriøsitet og tyngde, orange for varme, liv og optimisme. Tilsammen skaber det en balance, vi håber, du kan genkende, når du møder os.

Farverne betyder, at du kan genkende Velliv. Men farverne bliver også brugt til at gøre vores materialer læsbare og overskuelige. Det er nemlig vigtigt for os, ikke bare at se godt ud, men også at gøre mødet med Velliv lettere og mere overskueligt.

Bevægelig gif, som skriver diverse pensionsrelevante gloser

Ikke bare bogstaver

Vi har udviklet vores egen Velliv-skrifttype. Skriften er enkel og let at læse, men du vil snart støde på nogle specielle store forbogstaver. De bliver brugt til at fremhæve vigtige ord og sætninger, så du ikke er i tvivl om, at Velliv er afsender.

En bevægelig velvej fra A til B

Alle er forskellige

Fremover vil du også stifte bekendtskab med vores nye symbol, som vi kalder Velvejen.

Ligesom livet er Velvejen uforudsigelig og slår krøller, møder forhindringer og går op og ned. Det tager vores skræddersyede pensions- og forsikringsløsninger selvfølgelig højde for, så du kan leve det gode liv - hele livet.

Velliv brochure og app i mindre udgave

Vi glæder os til at byde dig indenfor i det nye Velliv

Velliv logo i grøn tekst på hvid baggrund
Afspil video