Mød vores direktion hos Velliv

Morten Møller Velliv direktion 688x387

Morten Møller

Vores konstitueret adm. direktør hedder Morten Møller.

Morten Møller indtrådte i direktionen for Velliv den 1. marts 2019 med ansvar for salg, kundeservice og HR.

Morten har været ansat som CCO i Velliv siden 2014. Fra 1999-2013 varetog Morten ledende stillinger i Danica Pension, herunder som vicedirektør, regionsdirektør og salgschef.

Morten har en bankuddannelse og er exam. assurandør fra Forsikringsakademiet. Han har desuden gennemført en række lederuddannelser fra blandt andet London Business School og Stanford University.

Gitte Aggerholm

Vores CFO hos Velliv hedder Gitte Aggerholm.

Gitte Aggerholm indtrådte i direktionen for Velliv den 1. maj 2018 med ansvar for økonomi, aktuariat, risikostyring, skade, digital udvikling, IT og sundhed. Gitte har været ansat som CFO i Velliv siden 2008 og har tidligere varetaget ledende stillinger i både Tryg og SEB Pension.

Gitte har en HD i regnskab fra Handelshøjskolen i København. Hun er desuden bestyrelsesmedlem i Forenede Gruppeliv og F&P.

Anders Stensbøl Christiansen, investeringsdirektør, bestyrelse, investering, afkast, risiko

Anders Stensbøl Christiansen

Vores CIO hedder Anders Stensbøl Christiansen.

Anders Stensbøl Christiansen indtrådte i direktionen for Velliv den 1. januar 2021 med ansvar for investeringsområdet, samfundsansvar, forretningsudvikling samt kommunikation og presse.

Anders har været ansat som investeringsdirektør i Velliv siden 2017, og inden da har han blandt andet været ansat i Nordea Liv & Pension, hvor han både har varetaget ledende stillinger og specialiststillinger. Anders har desuden mange års erfaring inden for kapitalforvaltning fra stillinger i SEB Asset Management og Dexia Bank.
Anders er bestyrelsesformand i Core Sustainability Capital A/S.

Anders har en cand. merc. i finansiering fra CBS og har desuden gennemført lederuddannelser fra Monterey School of International Studies og Harvard Business School.