Mød vores direktion hos Velliv

Kim Kehlet Johansen

Vellivs administrerende direktør (CEO) hedder Kim Kehlet Johansen.

Kim tiltrådte som administrerende direktør i Velliv den 1. januar 2024. Inden da varetog Kim en stilling som koncerndirektør og Chief Risk Officer hos ATP. Tidligere har Kim bl.a. været direktør i SEB Pension, ansvarshavende aktuar i samme selskab og ansvarshavende aktuar i Industriens Pension.

Kim er uddannet aktuar fra Københavns Universitet og har gennemført lederuddannelse ved IMD Business School.

Ud over det øverste ansvar for direktionen har Kim ansvaret for Aktuariat & Analyse og Direktionssekretariat & Koncernjura. 

Kim er medlem af bestyrelsen i Forsikring & Pension.

Morten Møller, Velliv

Morten Møller

Vores Chief Commercial Officer (CCO) hedder Morten Møller.

Morten Møller indtrådte i direktionen for Velliv den 1. marts 2019 og har i dag ansvaret for Salg, Kundeservice og HR.

Morten har været ansat som CCO i Velliv siden 2014. Fra 1999-2013 varetog Morten ledende stillinger i Danica Pension, herunder som vicedirektør, regionsdirektør og salgschef.

Morten har en bankuddannelse og er exam. assurandør fra Forsikringsakademiet. Han har desuden gennemført en række lederuddannelser fra blandt andet London Business School og Stanford University.

Gitte Aggerholm

Vellivs Chief Financial Officer (CFO) hedder Gitte Aggerholm.

Gitte Aggerholm indtrådte i direktionen for Velliv den 1. maj 2018 og har i dag ansvaret for Finans, Risikostyring & Compliance, Skade, Sundhed og IT. Gitte har været ansat som CFO i Velliv siden 2008.

Tidligere har Gitte varetaget ledende stillinger i både Tryg og SEB Pension.

Gitte har en HD i regnskab fra Copenhagen Business School.

Gitte er medlem af bestyrelsen i Forenede Gruppeliv.  

Anders Stensbøl Christiansen, investeringsdirektør, bestyrelse, investering, afkast, risiko

Anders Stensbøl Christiansen

Vores Chief Investment Officer (CIO) hedder Anders Stensbøl Christiansen.

Anders Stensbøl Christiansen indtrådte i direktionen for Velliv den 1. januar 2021 og har i dag ansvaret for Investering, Forretningsudvikling samt Kundeoplevelse & Visionær Transformation.

Anders har været ansat som investeringsdirektør i Velliv siden 2017. Inden da har han bl.a. været ansat i Nordea Liv & Pension, hvor han varetog ledende stillinger og specialiststillinger. Anders har desuden mange års erfaring inden for kapitalforvaltning fra stillinger i SEB Asset Management og Dexia Bank.

Anders har en cand.merc. i finansiering fra Copenhagen Business School og har desuden gennemført lederuddannelser fra Monterey School of International Studies og Harvard Business School.

Anders er bestyrelsesformand i Core Sustainability Capital og medlem af bestyrelsen for brancheforeningen Aktive Ejere i Danmark.