Mød vores ledelse hos Velliv

Steen Michael Erichsen

Vores administrerende direktør/CEO hos Velliv  hedder Steen Michael Erichsen.

Steen Michael Erichsen tiltrådte som CEO i Velliv (som frem til 1. oktober 2018 hed Nordea Liv & Pension) i 2008 efter en stilling som salgsdirektør i Velliv. Steen Michael Erichsen er exam. erhvervsassurandør i skade- og pensionsforsikring og har varetaget flere ledende stillinger i forsikrings- og pensionsbranchen, ligesom han også har været ansat som uddannelseschef på Forsikringsakademiet.
Steen Michael Erichsen er bl.a. uddannet fra London Business School og har en Links fra INSEAD. 
Den 12. maj 2020 tiltrådte Steen Michael Erichsen desuden som bestyrelsesmedlem i Copenhagen Fintech. 

Gitte Aggerholm

Vores direktør og CFO hos Velliv hedder Gitte Aggerholm.

Gitte Aggerholm indtrådte i direktionen for Velliv (som frem til 1. oktober 2018 hed Nordea Liv & Pension) den 1. maj 2018 med ansvar for økonomi, aktuariat, risikostyring, HR, indkøb og IT.

Gitte Aggerholm har været ansat som CFO i Velliv siden 2008. Tidligere har Gitte Aggerholm varetaget ledende stillinger i både Tryg og SEB Pension

Gitte Aggerholm har en HD i regnskab fra Handelshøjskolen i København.

Hun er formand for bestyrelsen i Forenede Gruppeliv.

Morten Møller Velliv direktion 688x387

Morten Møller

Vores direktør og CCO hedder Morten Møller.

Morten Møller indtrådte i direktionen for Velliv den 1. marts 2019 med ansvar for salg, kundeservice, forretningsudvikling, digital udvikling og kommunikation og marketing.

Morten Møller har været ansat som CCO i Velliv (som frem til 1. oktober 2018 hed Nordea Liv & Pension) siden 2014.

Fra 1999-2013 varetog Morten Møller ledende stillinger i Danica Pension, herunder som vicedirektør, regionsdirektør og salgschef.

Morten Møller har en bankuddannelse og er exam. assurandør fra Forsikringsakademiet. Han har desuden gennemført en række lederuddannelser fra blandt andet London Business School og Stanford University.