Ny ejendomsdirektør i Velliv

04-07-2019

Velliv øger fokus på ejendomsinvesteringer og styrker området med ansættelsen af Solveig Rannje, der skal bidrage med sin store viden og evner til at skabe resultater på ejendomsområdet.

”Vi ser fortsat interessante muligheder for at skabe attraktive afkast til vores kunder på ejendomsmarkedet. Som Danmarks tredjestørste pensionsselskab vil vi også i fremtiden være en væsentlig spiller på ejendomsmarkedet. Derfor har det været afgørende for Velliv at styrke vores set-up på ejendomsområdet,” fortæller investeringsdirektør Anders Stensbøl Christiansen og forsætter:

”Med Solveig Rannje får vi og vores kunder tilknyttet en af de dygtigste ejendomsprofiler i Danmark. Solveig er anerkendt for sin professionalisme, sin store viden og ikke mindst for de gode resultater, som hun har leveret over en lang årrække. Samtidig er Solveig en erfaren leder samt en rigtig holdspiller. På den baggrund er hun den helt rette til at drive Vellivs ejendomsinvesteringer til næste niveau i samarbejde med vores partnere.”

Læs hele pressemeddelelsen her.