Du kan i øjeblikket ikke logge ind i vores digitale selvbetjeningsløsninger. Vi arbejder på at løse problemet og beklager ulejligheden.
26-03-2021

Bonus på vej til dig

Som kunde og dermed medejer af Velliv får du – helt unikt – mulighed for ”Tre kilder til afkast”; investeringsafkastet, renter fra DinKapital og bonus fra Velliv Foreningen. Velliv Foreningen har d. 25. marts 2021 truffet en beslutning om beløbet for den kontante medlemsbonus.

280 mio. kroner
i kontant medlemsbonus.

Det betyder, at du får en bonus på ca. 0,147 procent af den opsparing, som du havde pr. 31. december 2020. Det svarer til ca. 1.470 kroner før skat for en opsparing på 1 mio. kroner. Alle kunder får som minimum 125 kroner udbetalt i bonus.

Bonussen bliver sat ind på din NemKonto i maj – det kræver blot, at du havde en pensionsopsparing hos Velliv den 31. december 2020 og også var kunde den 25. marts 2021. Derudover er det et krav, at du har en NemKonto.

Steen Michael Erichsen, Velliv, direktør, CEO, tre kilder til afkast, kontor

Bonus synliggør værdien af kundeejerskab

”Jeg er glad for, at vi kan gøre værdien af at være kunde i et kundeejet pensionsselskab synlig med årets bonus. I år kan du forvente en bonus på ca. 1.470 kroner pr. million opsparet i Velliv. Velliv Foreningen har udbetalt bonusser i alle de fire år, vi har været kundeejet. Alt i alt har de årlige bonusser resulteret i ekstra ca. 7.000 kroner kontant pr. opsparet million,” siger Steen Michael Erichsen, der er administrerende direktør i Velliv.